Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Podobný problém jsem měl asi před 3 měsíci,já ho cítil v autě,vyšší spotřebu jsem neměl,momentálně nic necítim.Poslední dobou jsem si všiml, že po nastartování lze venku cítit benzín a taky mám vysokou spotřebu.
Doufam ze bude...dikyTak ať dělá jen radost
Benzín nevím, necítím. Ale tu vyšší spotřebu jsem si taky všiml. Jak jsem za ten měsíc co mrzne vypozoroval, tak motor se zahřívá déle jako nějaké TDI a dokonce na kratší vzdálenosti má v tuto dobu vyšší spotřebu jako např. Haldexová naftová ochcávka takže zima a kratší vzdálenost mu fakt vadí. Vzdálenost myslím tak do 15 km. Včera jsem jel do Nupak a po dvou hodinách nazpět, 2* chladný motor a krátká vzdálenost, ale plynulá a stejně spotřeba letěla k 9.
Tak to máš jenom štěstí že nezvedáš sedadlo, zkus to pokud vážíš více jak 90 kg. Rádio nemůže hrát stejně už jen kvůli té velikosti na skle 5-tých dveří, opět máš štěstí, asi na Slovensku máte sil).
Ok snad nebude potrebovat ani tu opravnou sadu...je to poprve kdy ji mam a nejak jsem to nestudoval co tam vse je a jak se to pouzivaK aplikaci opravne sady hever nepotrebujes. Sam jsem vlastne byl prekvapeny, jak se to ma pouzivat.