Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Normálně slušně požádej nejbližší servis, klidně i e-mailem.Ahoj všem, rád bych někoho požádal o prověření vozu dle VIN. Chci koupit M6 a rád bych to měl podchycene ze všech stran...
Dobrá tedyNormálně slušně požádej nejbližší servis, klidně i e-mailem.
Ano je, jelikož do elektronické servisní knížky se nepíší žádné další opravy a informace nad rámec pravidelných servisních prohlídek, které zahrnují věci, které mají daný servisní intervalTak výpis sehnán , ale mám otázku...nechal jsem si udělat i výpis na https://zkontrolujsiauto.cz/ a dle tohoto vypisu byl vuz havarovan, ale v servisni knizce neni zaznam...pritom je to auto primo od autorizovaneho prodejce a servisu Mazda....Je to vubec mozne?
A to máš plný výpis, nebo jen ty bláboly, které mají nalákat na jeho nákup za 500 Kč? Já jen že moje auto tam má hrozivé "Záznamy o poškození", což je IMO 1x oprava čelního skla zacelením lepidlem a 1x jeho výměna po druhém šutráku.Tak výpis sehnán , ale mám otázku...nechal jsem si udělat i výpis na https://zkontrolujsiauto.cz/ a dle tohoto vypisu byl vuz havarovan, ale v servisni knizce neni zaznam...pritom je to auto primo od autorizovaneho prodejce a servisu Mazda....Je to vubec mozne?
Mam ten plny vypis...A to máš plný výpis, nebo jen ty bláboly, které mají nalákat na jeho nákup za 500 Kč? Já jen že moje auto tam má hrozivé "Záznamy o poškození", což je IMO 1x oprava čelního skla zacelením lepidlem a 1x jeho výměna po druhém šutráku.
jj povidej mi o tom...zkusim vyziskat fotky jak moc to bylo bourane..Tak to je smůla, čerstvý kus a hned to do něj někdo nakouří zezadu. Tak jedině to prohlédnout, jestli je to dobře opravené.
zatim to tak vypada...ze to byl naraznik...budu vedet odpoledne..Jak, nijak - nové čelo, nový nárazník, pokud auto má čidla, tak možná i to do toho nějaké čidlo a plus lak a práce a 30000,- jak vymalovaných.
Tak ať dělá jen radostTak uz mam svou sestku take doma Jsem uplne unesen Zobrazit přílohu 12024