Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ty jova, dnes jsem jel domů a došla mi (opět) voda v ostřikovačích. A říkám ženě, že i v blbé oktávce byla kontrolka nízké hladiny. V návodu k autu je na straně 9 piktogram, který má znázorňovat nízkou hladinu, ale mi se nikdy nic nerozsvítilo. A to mám Revolution Top, takže pochybuji, že by to měla být příplatková výbava. Musím se na to zeptat, až pojedu do servisu...Chci se zeptat. Má některá výbava Mazdy 6 varování nízké hladiny ostřikovací kapaliny? Já to měl naposledy v 323F BA. GY to ale něměla a tady v GL attraction to taky není..
Minimálně v GG po FL kontolka je.Chci se zeptat. Má některá výbava Mazdy 6 varování nízké hladiny ostřikovací kapaliny? Já to měl naposledy v 323F BA. GY to ale něměla a tady v GL attraction to taky není..
GJ s natáčecími 35W bixenony má, protože má i jejich ostřikovače.Chci se zeptat. Má některá výbava Mazdy 6 varování nízké hladiny ostřikovací kapaliny? Já to měl naposledy v 323F BA. GY to ale něměla a tady v GL attraction to taky není..
V tom případě by mě zajímalo, jestli lze tuto fičuru* dokódovat, aktivovat nebo dodělat.GJ s natáčecími 35W bixenony má, protože má i jejich ostřikovače.
@Sikyl snad dělal včetně velké nádrže...V tom případě by mě zajímalo, jestli lze tuto fičuru* dokódovat, aktivovat nebo dodělat.