- 6 514
Narval bych tam butylkaučuk s nějakou pěnovkou. https://www.carmedia.cz/montaze-aut...a/mazda-cx-7-kompletni-odhlucneni-automobilu/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak aspoň náznak. Ale nemám obavu, v CX-5 KF se to celé viklá furt stejně, jak jsem předpovídal.Ja myslel, ze tomu po FL nerikate loketni operka .
krátý podsedák se mi taky nezdá, ale jsem o kousek menší (180cm), naopak sedačky jsou mi celkem pohodlné Ne tak ale jejich pozice, která je příliš vysoko a pro větší lidi je problém se do auta nasoukat .... i já si zatím na nasedání a vysedání zvykám, ale to bylo stejné i u GH. Do kufru doporučuju originální gumovou vanu. Vždy jsem byl odpůrcem gumových van, tady jsem ji dostal zadara od APS a nemůžu si ji vynachválit. Nic po tom nejezdí jako po koberci, ale souhlasím, že sada háčků by se šikla.
Loketka se mi neviklá nebo to nevnímám ...
S adaptivním tempomatem souhlasím, nechápu, proč se ve 25km/h vypne a nedokáže zastavit. Včera mi do řízení nečekaně sáhlo nouzové brždění při docela standardním vyhýbacím manévru v centru a dost nepříjemně mě to překvapilo, hnul jsem si krkem ...... Skoro mi přijde, že se do do městského provozu moc nehodí, už se mi to stalo několikrát...
od teď to už budou mít všeci
ještě, že co člověk, to vkus a názor Mě třeba hlava nebere, jak můžete uvažovat i KIA nebo Insignia a natož tenhle BMW X6 Mergl )
Nová Insignia vypadá dobře. Hlavně je to liftback. Ještě rok počkám a pak uvidím. Jinak Mazda je stále na prvním místě.
Jel jsem v X6, Q7 i XC60. Ale teprve GLC mě dostalo. Fakt stojí za vyzkoušení. Myslím, že už jsem někde četl názor, že je to tak trochu jiné SUV. Mně to auto úplně uhranulo. Nikdy jsem neřídil nic tak dokonalého. Trochu to nabouralo můj pohled na svět aut. Pokud nějak zázračně nezbohatnu, tak o něm budu uvažovat i jako o ojetině. Cena za funglovku je prostě pekelná.
určitě to jede skvěle, je to Mercedes, o tom přece žádná. Já jen, že se mi to prostě nelíbí jako předmět.....
Je rozdiel porovnavat M3 165k s M6 192k ako M6 165k a M6 192k. M6, ktoru si zajtra vyzdvihnes, bude jednoducho lenivsia ako M3, na ktoru si zvyknuty. Ja som si bol 2.5 previezt a rozdiel medzi mojou M6 165k a 2,5 je podstatny.
Ale verim, ze si si bol M6 165k pred kupou vyskusat a tym padom vies, do coho ides. Inak zaujimave je, ze moja manzelka ma tiez CX-3 . Takze od zajtra budeme na tom rovnako