- 1 383
krásná ! dopiš si pls do Podpisu v nastavení profilu údaje o vozidle... ulehčí to budoucí fungování na foruA je to doma...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
krásná ! dopiš si pls do Podpisu v nastavení profilu údaje o vozidle... ulehčí to budoucí fungování na foruA je to doma...
automatem, se proste pri jizde nudim a nebavi me to.
Zaujimal by ma tvoj nazor na G-Vectoring control. Mas nejaky iny pocit z riadenia? Ked som si bol zajazdit na novej M6, 2,5 kombi, mal som pocit vacsej tuhosti a mensieho naklonu na tej istej trase a pri rovnakej rychlosti. Mal som pri jazde väcsiu istotu a dovolil som si viac. Ci to bolo tymto systemom neviem, ale dovolim si tvrdit, ze boli vykonane aj urcite upravy aj na podvozku (oproti verzii z roku 2015).
ono záleží jak a kde jezdíš.... kvrdlat fofrklackem po Praze dokola jedna, dva, jedna, dva , jedna, dva tři fakt není nic zábavného
tady z toho videa to jako úplná marketingovka nevypadá"marketingova vlastnost"
To bych si koupil nejaky vysoky minivozitko s automatem, a nebo CX3 s automatem
tady z toho videa to jako úplná marketingovka nevypadá
no vidíš a já mám na to šestku Trávím v autě hodně času, takže musí sloužit i jako pohodlná kancelář pro mě i spojucestující...
Kdybych to pojal zeširoka, tak do Prahy by mi přišel občas ideální spíš tank, než auto.
AFS svetla nereaguju pomaly a uz vobec nie zle. Jazdim v zime z prace (cca 80 km) vzdy potme a su zapnute stale, nikoho neoslnujem (nikto zatial na mna neblikal). Zle reaguju iba na dialnici, kde cez stredove betonove valy kamera nevidi protiiduce auta. Samozrejme AFS funkcia nedosahuje urovne premioviek a ani obycajneho Opelu Astra, ktora ma viac LED segmentov. Nova CX-5 je na tom lepsie, mozno M6 modeloveho roku 2018 ich prevezme.pomalu a spatne reagujici AFS LED svetla
AFS svetla nereaguju pomaly a uz vobec nie zle. Jazdim v zime z prace (cca 80 km) vzdy potme a su zapnute stale, nikoho neoslnujem (nikto zatial na mna neblikal). Zle reaguju iba na dialnici, kde cez stredove betonove valy kamera nevidi protiiduce auta. Samozrejme AFS funkcia nedosahuje urovne premioviek a ani obycajneho Opelu Astra, ktora ma viac LED segmentov. Nova CX-5 je na tom lepsie, mozno M6 modeloveho roku 2018 ich prevezme.
Tip - mezi sjezdem na Kralupy a sjezdem na Melnik?... na svém oblíbeném úseku dálnice (nyní i s novým povrchem ) ...
Tip - mezi sjezdem na Kralupy a sjezdem na Melnik?