Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
vy mi zase neberte moje ridicske zkusenosti a takrka pulmilion najetych kilometru vc. nemaleho zastoupeni ostrych aut.
Podívej, to přece není soutěž.Já mám najeto mnohem víc a nenapadlo by mě to použít jako argument. Já zkoušel G165 kombík na 19" kolech v srpnu 2016. O tři týdny později jsem zkusil stejné auto, stejná kola, ale motor G192 a ten rozdíl je citelný. V sedanu má G165 známý, který bydlí asi 2km ode mě. První věc, co ho překvapila, byl zátah mého auta a zrychlení. Jistě, ze sedačky spolujezdce je pocit ze zrychlení vždycky intenzivnější, ale přesto ho to hodně rozhodilo a litoval, že nešel do silnějšího motoru.
ta 190konikova sfukne 165 stale, proste ako keby niekto tvrdil ze 1kg kamena spadne z 8posch skor ako 2kg kamena.samozrejme sofer robi vela, no vykon je vykon
Jsem ready![]()
Ako vidim, indikator teploty chladiacej kvapaliny vratili tam, kam patri, ale na druhej strane nahradili ciselny ukazovatel okamzitej spotreby za nezmysel![]()
Nemáte někdo zkušenost, že nádrž je opravdu 62L? Párkrát jsem tankoval plnou a přijde mi, že tam 62L nebylo ani zdaleka.
Tak mam novy osobak, podarilo se mi dnes dotankovat 61.29 l. Vcera jsem trosku spechal a nemel jsem cas po ceste domu se stavovat jeste na benzince. Od rozsviceni do tankovani jsem najel asi jen 60 km, za to ale sviznym tempem se spotrebou okolo 13 l/100km. Kazdopadne jsem doufal, ze aspon dojedu
.
Nemáte někdo zkušenost, že nádrž je opravdu 62L? Párkrát jsem tankoval plnou a přijde mi, že tam 62L nebylo ani zdaleka (údajný dojezd 60km a tankoval jsem 48L). Ale namam zas tak velký vzorek čerpání, abych z toho udělal nějaký závěr. Btw když berete plnou nádrž, zkoušíte načerpat palivo i po tom co ta pistole vycvakne?