Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Mně tam vždycky klepou sluneční brýle, když je tam nějak blbě usadím, asi je ta přihrádka nějak divně vycpaná, někdy to dělá, někdy ne na stejných místech po cestě do práce, kde je to hodně rozbité a opravdu má vliv "usazení" brýlí v přihrádce, prázdná přihrádka mi naštěstí neklepeMne tiez nieco rezonuje na horsej ceste (a teda nie vzdy) a takisto to nie je tak pocut z miesta spolujazdca. Mam podorenie ze to ide zhora ako je puzdro na okuliare.
Teď mě vezl kamarád v nové verzi Octávie IV., která slouží pro testování a byla X krát rozebírána a ticho. I přesto, že to není můj šálek kávy, tak musím u poslední Mazdy 6 GL facelift 2018 konstatovat, že se Mazda opravdu neubírá dobrým směrem. Má skvělé jízdní vlastnosti, slušný motor, průměrný automat, ale kvalita zpracování kokpitu a elektroniky v autě je tristní.
Pokud jste šel reklamovat špatně nastavený interval, domnívám se že z Vas museli mít v servisu slušnou srandu. Tento interval si můžete bez problémů, sám nastavit v menu auta. Jinak až budete mít přesně 10k km neprejizdel bych to ani o metr a auto dostavil. Hrozí totiz totální destrukceCau,
Pri posledni prohlidce v Mazde mi technik, mimo jine, spatne nastavil dalsi vymenu oleje (na 10tkm misto 20tkm) a kdyz jsem to sel reklamovat, tak mi rekli, ze zrovna nemaj nikoho kdo by to prenastavil. Po tom co zkazili asi dalsich deset veci jsem jim rekl ze jsou amateri a ze tam uz nikdy neprijdu. Nicmene, ted uz me to dobehlo a auto chce vymenit olej (i kdyz to neni pravda), coz je skvele nacasovani pred dovolenou, kde planuju ujet c. 3,000km. Moje otazka je, muzu si to sam nejak vyresetovat bez kabelu? Pripadne, nevadi to kdyz ten limit prejedu o nekolik tisic?
Diky
Aha, diky moc. Podivam se na toPokud jste šel reklamovat špatně nastavený interval, domnívám se že z Vas museli mít v servisu slušnou srandu. Tento interval si můžete bez problémů, sám nastavit v menu auta. Jinak až budete mít přesně 10k km neprejizdel bych to ani o metr a auto dostavil. Hrozí totiz totální destrukce
Nikdo nic? Nikde jsem to nenašel, tak jsem to alespoň hodil na papír, takhle nějak to vypadá...Občas když auto roztáhnu na dálnici, hlavně při výjezdech ze zpomalených úseků, naskočí mi v head up displeji trojúhelník v něm jakýsi joystick ( fofrklacek automatu) a nad ním šipka nahoru. Myslím, že je to na 99% nějaké varování na přeřazení, ale zaboha tu ikonku nemůžu nikde najít, abych se dočetl přesný význam