Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Myslim ze se prodlouzena zaruka nevztahuje na zrcatka, uz to tu bylo nekde psano myslim
Ano, to se u CarGarantie nasrali, kolik museli vyplatit pojistek za motory SH.Záleží jaký produkt, vloni Mazda přišla s novým produktem za vyšší cenu, ale pokrývá vše a měl by být srovnatelný s plnou tovární zárukou![]()
Zajímavé.. Dík za radu, určitě to zkusím vykomunikovat někde, Než se pustím do toho abych to platil sám...Dle zákoníku by měla běžet vždy nová dvouletá záruka na vyměněnou věc (sklápěcí mechanismus) - ne tedy dva roky od koupě vozu, ale další dva roky od každé nové výměny. Za předpokladu, že to u aut není nějak jinak, to nevím.
https://www.dtest.cz/nejcastejsi-problemy/bezi-nova-zaruka-na-vymenene-veci-soucastky/38
Vestavěná navigace a multimediální systém MZD Connect/NNG (nový typ - „tablet“)Ahoj, kdyby někdo potřeboval, vyšla aktualizace map July 2020. Právě ji stahuji.
Ahoj. A dá se nastartovat auto bez sešlápnutého pedálu spojky? :-/@Chomijar stačí pouze stisknout startovací tlačítko, bez sešlápnutí pedálu a dojde k zapnutí pouze infotaimentu, když stiskneš startovací tlačítko pak ještě jednou, tak se zapnou i budíky atd. Jakoby první poloha klíčku
To je snad i prevence, abys nenastartoval omylem.To se mi nijak nepovedlo
Jenom k tomu článku - současná generace GJ/GK ?Tak mně silentbloky vydržely cca 200.000km, nechal jsem ramena vyměnit teď při 213.000km. Jak jste na tom vy
Zobrazit přílohu 30334