Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zahříváni katalyzátoru. Myslím, že už se to tady řešilo.Zdravím, naše 2 měsíce stará 2.5 Takumi plus nám dělá fakt radost, ale jedna věc mi připadá zvláštní. Pročetl jsem tady toho hodně, ale nikdo se nepozastavil nad zvukem studeného motoru po nastartování. Máte to taky tak nebo je problém s tou naší? Cca pul minuty od vyfuků zvuk jak ze 105 L. Škoda, že sem nejde nahrát video..
To je určitě divný. Značilo by to špatné spalování. Zkusil jsi jiný benzín?Mne pripada zvlastni neco jineho: moje sestka "kouri". V zime sem to pripisoval skondenzovane vode, jenze kouri i ted v lete, a kouri i po delsi jizde. To treba zastanu na krizovatce, koukam na semafory, a vsimnu si ze mne predbihaji oblacky koure, kdyz vane vitr zezadu. Nebo treba zastanu abych si nastavil navigaci, a taky si vsimnu ze kolem mne obcas propluje nakej bilej oblacek.
Vubec se mi to nelibi! Benzinovej motor by tohle nemel delat. S moji bejvalou 6tkou v nafte se mi nikdy nestalo, ze bych si vsiml kolem sebe kour...
U okna?Díky. A kde tam jsou prosím tě na dveřích lišty?
Zrovna vybírám 19" a padly mi do oka BRIDGESTONE BLIZZAK LM005 a NOKIAN WR SNOWPROOF P.Jaké jsou teď nejlepší zimní pneu na Mazdu 6 GL, 19"?
Osobně si myslím, že Continental jsou celkově nejlepší pneumatiky, které se dají pořídit na automobil. Pár jsem jich měl a vždycky maximální spokojenost. Samozřejmě si za to nechají zaplatit.Máte někdo zkušenost s
Continental WinterContact TS 860?
Zrovna vybírám 19" a padly mi do oka BRIDGESTONE BLIZZAK LM005 a NOKIAN WR SNOWPROOF P.
Máte někdo zkušenost s
Continental WinterContact TS 860?