Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Rozsviť světla ručně a si nastav intenzitu podsvícení palubky/budíků. Potom se intenzita podsvícení palubky bude měnit zase automaticky podle toho jestli jsou rozsvícený nebo zhasnutý světla.Z ničeho nic se mi přestala ztlumovat automaticky přístrojovka a budíky, všechno mám nastavené na automat, nic jsem neměnil, nějaký tip??
Zitra to zkusím. Kde je prosím tě čidlo, které to snímá? Chtěl jsem nasimulovat den, ale nějak nevím kam svítit, abych to oblbnulRozsviť světla ručně si nastav intenzitu podsvícení palubky/budíků. Potom se intenzita bude měnit zase automaticky podle toho jestli jsou rozsvícený nebo zhasnutý světla.
Jojo, ale ideálně klasickou žárovkovou svítilnou (silnějšího svitu). Nevím proč ale moje bejvalý BM nechtělo moc reagovat když jsem na to svítil LEDkovou svítilnou (asi byla moc slabá)A jde to udělat i obráceně, že bych na to teď večer svítil a auto přeplo na denní svícení?
Tak kdyby nic nepomohlo tak víš jak... Odpoj mínus, počkej 20 vteřin a zapoj mínus Tím se opraví 99% problémůTak se mi to taky nepovedlo, ten senzor je nějaký chytrý. Zkusím zítra přes den opačnou metodu, při automatických světlech zakryju čelní sklo a uvidím jestli palubka zareaguje
Nevim, jestli je to tvuj pripad, ale sve hraje i teplota, ve ktere klic mas. Je to stejne u kazde baterie, s poklesem teploty klesa i "vyteznost" energie. Mne se tohle stalo letos v zime u pul roku stareho auta, kdyz jsme se vracel k autu po celodennim lyzovani, kdy jsem mel klice cely den v kapse bundy a pekne mi tam vymrzly Baterii jsem nemenil a od te doby se pak uz hlaska slabe baterie neobjevila. Tak me napadlo, jestli u tebe "doma za dvermi" (predpokladam nekde v predsini) proste jen neni chladneji a klic neni proste jen "studeny". Par poslednich dnu se dost ochladilo a "za dvermi" mohlo byt chladneji nez obvykle. Mimochodem, nemyslim si, ze by hralo roli to, jak daleko od auta klic je.Hurá podsvícení funguje, asi pomohlo to přepnutí světel do normálu nastavení podsvícení a přepnutí světel zpět na automat.
Teď řeším problém s baterií v klíči. Měnil jsem ji ani ne před 3 měsíci a teď mi občas auto hlásí, že je slabá baterie. Je pravda, že jsem kupoval plato CR2025 někde z netu a třeba můžou být špatné.
Ale může mít vliv to, že mám auto zaparkované vedle baráku a klíč je doma za dveřmi cca 3 metry od auta?? Vysílá stále nějaký signál??
https://www.autodily-pema.cz/spojkova-sada-luk-624390900, Zdravím vás pánové. malý dotaz. Je možné na M6 rok výroby 2017 1, 07kw koupit spojku někde v Autokelly a podobně?, nebo pouze originál v Mazdě. Díky za odpověď.