Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Na Mazda ihned je plno skladovek a levnejch, nový M3 za 510 - 520 tisíc, za tolik jsem jí kupoval před 3 rokama......
A když to budeš prodávat za pár let, tak i když jí koupíš v r. 2020, tak se všude uvádí uvedeno do provozu (tzn. postaveno na značky). To je obrovský handicap pro budoucího majitele! Sám jsem to zažil u prodeje GJ, které jsem z nedočkavosti přihlásil 17.12.2015 a pak jsem jí prodával už mezi 2015 i když chybělo je pár dní do konce roku, ale cenově jsem tím pádem padl o 1 rok!Oni taky museli do konce roku zaregistrovat všechny CX-3 na značky...
Na to se už nehraje. Dělám auta přes 15 let a rok nemá vliv na cenu takovou jak to mívalo. Ano na inzerátu to vypadá líp, ale důležitá je od kdy jde záruka a ta bude v systému. Jedině,že by si počkal až do ledna, aby i prodejce potvrdil záruku od ledna.A když to budeš prodávat za pár let, tak i když jí koupíš v r. 2020, tak se všude uvádí uvedeno do provozu (tzn. postaveno na značky). To je obrovský handicap pro budoucího majitele! Sám jsem to zažil u prodeje GJ, které jsem z nedočkavosti přihlásil 17.12.2015 a pak jsem jí prodával už mezi 2015 i když chybělo je pár dní do konce roku, ale cenově jsem tím pádem padl o 1 rok!
Podle mě si vyžírají dlouhé dodací lhůty a extrémní zdražení... Jak už jsem tu psal, kolega kupuje něco typu Passatu/Superba a za výkonný model s lepší výbavou je schopný dostat se se slevou prodejce kolem 850 tis, Mazda 6, která je ještě relativně výhodná proti 3 a cx30, kolem 950 tis až milionu, a prostorná je jako Octavia... Kterou teď taky zahrnuje do výběru, protože už nabízí prostor na dostřel větších aut, a proti Mazdě 3, která je menší než v předchozí generaci, a nemá kombi, je docela výrazně levnější (pokud člověk nepotřebuje max výbavu). Mazda je podle mě vyřízená, ač bych si to sám nepřál. Ještě loni v lednu ty jazýčky vah byly obráceně, když jsem objednával M6 a CX5 já...
Právě leden je pro odborníky vzorkovým měsícem! Proč musí Mazda prodávat auta za ceny roku 2019 a stejně neprodávají?Leden bych pro srovnání moc nebral, to je moc krátké období.
Nebude opravdu u těch ceníkových cen teď větší prostor na slevu? Přeci jen ty skladovky r.v.2020 se nabízejí s výraznou slevou.
také musím potvrdit, že se vejde. Mám doma dvě plata 2032 a zrovna mi to v autě napsalo, že je vybitá baterie v klíči, tak jsem to zkusil a CR2032 už mám v klíčiUrčitě nevejde. To je jasná věc
Nevím o tom, že by tyto někdo zkoušel. Pokud to nejsou ty z třetího odkazu níže. Ale jsou tu nějaké vyzkoušené a bezproblémové, byť asi o něco dražší. Sám mám jedny. Zde nějaké odkazy, které snadno najdeš vyhledáváním - vyhledávač je vpravo nahoře. Ale to snad víš při svém počtu příspěvků.nezkoušel někdo https://www.ebay.com/itm/For-Mazda-3-6-2014-2019-Front-Hood-Lift-Support-Gas-Spring-Struts-Hydraulic-Rod/293480366614?hash=item4454cb0216:g:rWMAAOSwYyVcYlvW&LH_BIN=1 , za ty peníze jak zadarmo a tolik by nebolelo kdyby nefungovaly, navíc vrácení peněz na Ebay není problém
Já použil standardní "nábytkářské" samolepicí filce, takové, co se lepí třeba pod nohy židlí nebo křesel. Dobře to drží a ten filc ti lak ochrání. Já toto napil tak, aby se rámeček opíral o filc a ne o samotný lak. Dají se sehnat i větší plochy (např. 10 x 20cm), ze kterých se pak dá vystřihnout libovolný proužek nebo jiný potřebný tvar. K dostání třeba v IKEA nebo v jakémkoliv hobby marketu.Nevíte, co je to za materiál taková ta černá modelína, která se dává pod zadní rámeček RZ, aby neomlátil lak? Potřeboval bych to sehnat.