- 1 063
Děkuji moc,už objednávám.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Děkuji moc,už objednávám.
Tak mi dnes přišly nové stěrače z Autodilos.cz za 588,-Kč vč. DPH: BOSCH Aerotwin 3 397 014 398. Stírají skvěle, v ramínku drží jako originály.
Zobrazit přílohu 25995Zobrazit přílohu 25996Zobrazit přílohu 25997Zobrazit přílohu 25998Zobrazit přílohu 25999
Ale kdepak,větnamci ji většinou také mají,minulý týden jsem ji kupoval u Autodoplnky-com,značka Grundig,25 Kč.Typ 2032 má stejný průměr,je jen vyšší a dýl vydrží..Pokud by se u GJ dala pryč ta černá plastová vložka,tak by mohla vlézt.Bez záruky.cr2025 je nedostatkovy tovar
Možná půjde trochu hůř zamáčknout to plastový kolečko co baterku překrejvá a drží,ale za zkoušku nic nedáš (pokud už máš baterku doma)Paráda, díky. Všude, kde jsem zatím měl 2025 jsem bez větších obtíží dal i 2032, ale chtěl jsem mít jistotu.
Možná půjde trochu hůř zamáčknout to plastový kolečko co baterku překrejvá a drží,ale za zkoušku nic nedáš (pokud už máš baterku doma)
Nic jen by ta kulatá krytka nebyla úplně dosednutá.by som neriskoval a dal 25, neviem co stoji ovladac ked sa tym tlakom nieco pos.....
Poslouchám CrO JAZZ na DAB též často, dost na D11, a taky je výpadků málo. Po výměně žárovek za LED @Natural jsem nepozoroval žádnou degradaci příjmu DAB ani FM. Ale taky nemám žádný adaptér pro kameru apod.Jeste zpatky k radiu a DAB — casto posloucham CrO JAzz a na 2017 i 2019 6 mi prijde prijem hodne slusny a vypadky se dostavovaly jen za blbyho pocasi, nebo az na kraji/konci signalu, cela D8 obvykle zcela bez problemu. Zadny vypadky s preladovanim na jiny vysilac jsem nezaznamenal. Ale 12v adapter ani vymeneny zarovky za LEDky jsem nemel/nemam
Jj nebyla úplně přesně, ale fungovalo to.Nic jen by ta kulatá krytka nebyla úplně dosednutá.
tady jich máš dost https://www.lidl-shop.cz/TRONIC-Knoflikove-baterie-6-kusu/p100268073cr2025 je nedostatkovy tovar
Prodeje nových vozů v ČR v lednu 2020. Mazda na 20. místě- největší meziroční rozdíl -57,7%.
https://www.auto.cz/cesky-trh-v-led...bri-skok-skody-hyundaie-nebo-mercedesu-133187