• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda 6 (GJ/GL) - obecně

Zdravim vsechny priznivce Mazdy. Forum uz nejakou dobu sleduju (a cerpam informace), a mesic a pul jsem hrdym majitelem sestky WGN, G194 ve vybave Revolution Top. Koupena v Pribrami s veeeelmi pozitivnim feedbackem na pana Beleho!

Dnes probehlo velmi prijemne setkani s @Natural a s tim spojenym prvnim upgradem :) Kdyby mne hladova rodina neodvolala, tak s Robem kecame v garazich ve Futuru asi jeste ted :) Jo a implementoval jsem i tacky, abych byl v okoli Brna rozpoznatelny :) Pokud bude v okoli Brna nekdy v budoucnu nejaka Mazda slezina, velmi rad se zucastnim.

DSCF3420 copy.JPG DSCF3421 copy.jpeg DSCF3423 copy.JPG DSCF3443 copy.JPG DSCF3456 copy.JPG IMG_0873.JPG IMG_0874.JPG IMG_0877.JPG IMG_0879.JPG IMG_0881.JPG

Nemáte prosím někdo ověřeno, zda se do klíčku vejde CR2032, namísto předepsané CR2025?

cr2025 je nedostatkovy tovar
Ale kdepak,větnamci ji většinou také mají,minulý týden jsem ji kupoval u Autodoplnky-com,značka Grundig,25 Kč.Typ 2032 má stejný průměr,je jen vyšší a dýl vydrží..Pokud by se u GJ dala pryč ta černá plastová vložka,tak by mohla vlézt.Bez záruky.

Paráda, díky. Všude, kde jsem zatím měl 2025 jsem bez větších obtíží dal i 2032, ale chtěl jsem mít jistotu.

Paráda, díky. Všude, kde jsem zatím měl 2025 jsem bez větších obtíží dal i 2032, ale chtěl jsem mít jistotu.
Možná půjde trochu hůř zamáčknout to plastový kolečko co baterku překrejvá a drží,ale za zkoušku nic nedáš (pokud už máš baterku doma)

Mám v práci zásobu 2032, tak než tam pojedu, jsem se chtěl ujistit. Pokud má Pegas kladnou zkušenost, tak není asi o čem...

Jeste zpatky k radiu a DAB — casto posloucham CrO JAzz a na 2017 i 2019 6 mi prijde prijem hodne slusny a vypadky se dostavovaly jen za blbyho pocasi, nebo az na kraji/konci signalu, cela D8 obvykle zcela bez problemu. Zadny vypadky s preladovanim na jiny vysilac jsem nezaznamenal. Ale 12v adapter ani vymeneny zarovky za LEDky jsem nemel/nemam :)

Jeste zpatky k radiu a DAB — casto posloucham CrO JAzz a na 2017 i 2019 6 mi prijde prijem hodne slusny a vypadky se dostavovaly jen za blbyho pocasi, nebo az na kraji/konci signalu, cela D8 obvykle zcela bez problemu. Zadny vypadky s preladovanim na jiny vysilac jsem nezaznamenal. Ale 12v adapter ani vymeneny zarovky za LEDky jsem nemel/nemam :)
Poslouchám CrO JAZZ na DAB též často, dost na D11, a taky je výpadků málo. Po výměně žárovek za LED @Natural jsem nepozoroval žádnou degradaci příjmu DAB ani FM. Ale taky nemám žádný adaptér pro kameru apod.

Prodeje nových vozů v ČR v lednu 2020. Mazda na 20. místě- největší meziroční rozdíl -57,7%.

https://www.auto.cz/cesky-trh-v-led...bri-skok-skody-hyundaie-nebo-mercedesu-133187

Podle mě si vyžírají dlouhé dodací lhůty a extrémní zdražení... Jak už jsem tu psal, kolega kupuje něco typu Passatu/Superba a za výkonný model s lepší výbavou je schopný dostat se se slevou prodejce kolem 850 tis, Mazda 6, která je ještě relativně výhodná proti 3 a cx30, kolem 950 tis až milionu, a prostorná je jako Octavia... Kterou teď taky zahrnuje do výběru, protože už nabízí prostor na dostřel větších aut, a proti Mazdě 3, která je menší než v předchozí generaci, a nemá kombi, je docela výrazně levnější (pokud člověk nepotřebuje max výbavu). Mazda je podle mě vyřízená, ač bych si to sám nepřál. Ještě loni v lednu ty jazýčky vah byly obráceně, když jsem objednával M6 a CX5 já...

Na Mazda ihned je plno skladovek a levnejch, nový M3 za 510 - 520 tisíc, za tolik jsem jí kupoval před 3 rokama......

Back