• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda 6 (GJ/GL) - obecně

Mam original 19" lite disky, presne jako na obrazku v prospektu pro M6 revolution/top, 7.5Jx19, dizajn 165A, barva titanove-seda. A matice 17" (pro vetsi matice tam ani neni misto)...

Zobrazit přílohu 56212
Ale vlezou, mám stejný kola, akurát jsem je před chvíli nasazoval a mám 21 matky od novoty, vlezou v poho.

Na zimu mám 17-ky kola a tam se opravdu nevlezou, tam dávám delší 17ky matice
1744369759400.png

To je do náklaďáku a manuální ZF převodovky. Do osobáku to nepatří

No fakt,teď jsem si toho všimnul,no to jsem to zase pojebal,tak to musím koupit ten správný.No hlavně že na autodoc píšou vhodný pro Mazda 6

No fakt,teď jsem si toho všimnul,no to jsem to zase pojebal,tak to musím koupit ten správný.No hlavně že na autodoc píšou vhodný pro Mazda 6
S AutoDoc mám rovnaké skúsenosti, tam jedine cez OEM čísla. Raz aj s VINkom poslali nevhodné veci.

No mě se to tam stalo jednou,místo servo oleje mi poslali olej do automatu,jinak všechno v pohodě.Ale koukal jsem,že nejlepší bude Ravenol MTf-2, 75w80,objednám u Ravenol.de

Raději mtf-3, na .de bude už nová verze viz příspěvky dříve.
Do serva se většinou používají oleje do automatických převodovek

Back