- 2 675
Mám dotaz, sice OT, ale jak se dá hledat v euroesi? Nějak jsem na to nepřišel Asi jsem už starý na to
Nemá.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Mám dotaz, sice OT, ale jak se dá hledat v euroesi? Nějak jsem na to nepřišel Asi jsem už starý na to
Nemá.
A jako čemu se směješ To není vůbec k smíchu, spíš k pláči. Sorry jako za OT.
Smal jsem se tomu, ze me to presne take kdysi zajimalo, proto jsem vedel, ze uz na to @shr3k odpovidal. Mozna, ze vyhledavani funguje nejak pres system, co pak maji v servisech, ne?A jako čemu se směješ To není vůbec k smíchu, spíš k pláči. Sorry jako za OT.
Přesně tak to je.Mozna, ze vyhledavani funguje nejak pres system, co pak maji v servisech, ne?
Představení nove trojky se plánuje +- na konec tohoto roku?Asi bude. Mal by byt predstaveny na konci roka 2019, rok po trojke a mal by uz mat aj SkyactivX motory.
Podle ceníku co tu byl tak u nás je zdražení cca 7%Díval jsem se na Mazda.de a už maj ceník pro Mazda 6 2018. Překvapilo mě, že oproti ČR je to v DE mnohem dražší (cca 15-20%) a oproti modelu 2017 (v DE) je zdražení cca 10%.
Ono na druhou stranu zvedli výbavou tak teoreticky těch 7% je asi OK