Ked som v nich sedel na Autosalone, zdali sa mi sirsie a dlhsie.Hlavne aby byly ty sedaky delsi a sirsi nez v soucasne verzi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ked som v nich sedel na Autosalone, zdali sa mi sirsie a dlhsie.Hlavne aby byly ty sedaky delsi a sirsi nez v soucasne verzi
to teda... tohle je "sesle vepř, faldy k tomu "lip vypadaji ty z gj...
Do 2.5T bych šel hned. Každopádně mám 2.0, takže mám stále kam růst Krom toho z různých důvodů si musím koupit nové auto a to staré už používat nemůžu. Takže nová Mazda 6 2.5L je jasná volba, jen mě trochu mrzí, že se vzdám manualního řazení.Já jsem o výměně za nový model také přemýšlel, ale jen do doby, co jsem zjistil, že motor 2,5L s turbem v Evropě nebude. Další změny už nejsou natolik výrazné, abych si tím smysluplně odůvodnil odprodej auta po roce a půl.
Nelituj automatu. Je to jeden z nejlepších, s nimiž jsem kdy jezdil (včetně těch v prémiových značkách).Do 2.5T bych šel hned. Každopádně mám 2.0, takže mám stále kam růst Krom toho z různých důvodů si musím koupit nové auto a to staré už používat nemůžu. Takže nová Mazda 6 2.5L je jasná volba, jen mě trochu mrzí, že se vzdám manualního řazení.
Tady na foru jsem to cetl uz nekolikrat, ze automat v Mazde je super. Nebyt toho, tak o automatu ani neuvazuju. Spis mi bude chybet podrazovani pred prudkyma zatackama a pozitek z ostryho rozjezdu Mozna castecne pomuzou padla pod volantem, ale asi to nebude uplne ono.Nelituj automatu. Je to jeden z nejlepších, s nimiž jsem kdy jezdil (včetně těch v prémiových značkách).
To je uplne stejny auto, odkud je ta fotka se sedackou.Tak z AUTOTIPU byli v pátek v Polsku na novou M6 se dívat .... mají na FB i fotky nějaké interiéru a i kousek sedadla a je už takové pomačkané jak šlo vidět na fotce tu někdo dal ... jsou tam fotky i palubovky a nějakých částí interiéru (i parkování) a i video palubovky ... info je na prostředním budíku, už není na levém.
Ale jestli chces radit manualne tak ani nejlepsi automat ti k nicemu neniNelituj automatu. Je to jeden z nejlepších, s nimiž jsem kdy jezdil (včetně těch v prémiových značkách).
Ostrej rozjezd chybět nebude ..ale radost z dobře trefenýho meziplynu bohužel chybět bude..Spis mi bude chybet podrazovani pred prudkyma zatackama a pozitek z ostryho rozjezdu
Mas k tomu nejake foto?No a teď koukám na INTERIER té nové M6 a zase vrátili to modré světlo na osvětlení interiéru co bylo u GH jak jsou stropní světla a u GJ+GL není.
K cemu to modre svetlo tam jako bylo? U gh jsem to mel a celkem k ho*nu, tata to ma u par Subaru a taky pekne k nicemuNo a teď koukám na INTERIER té nové M6 a zase vrátili to modré světlo na osvětlení interiéru co bylo u GH jak jsou stropní světla a u GJ+GL není.