• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Mazda AIO Tweaks

@chemer zkus kromě sdb1 možnosti sda1, sdc1 a sdd1 ;-) - jedno z toho povalí

zvláštní, mě ty tlačítka v bílým terminálu prostě nevalí, asi je to verzí firmwaru 74

Poslední úprava:
Ja ještě doladil trochu grafickou stranku a barvy teploty motoru, aby to víc odpovídalo budiku viz příspěvek na straně 15
Akorát teď koukám na tu fotku, že ukazatel otáček nějak autorovi zasahuje do rychlosti, takže ho budu muset ještě kousek odsunout :D

Mám len ja také problémy? Viac krát sa mi stalo že mi nešlo speedometer vôbec otvoriť, asi som bol rýchly po štarte, dnes nešla rýchlosť.
@no_hits v tom kóde nieje nejaká možnosť autorun? Žeby sa spúšťal sám? Ako aplikácia spotreby?

IMG20250108110043.jpg

Taky se mě to občas stane, někdy nenačte SOC., restart CMU nebo vypnout auto na 5 minut

Páni chápem tomu správne že ak mám najnovší FW tak budem potrebovať k AIO tweak sériové pripojenie k tomu aby som dostal admin práva a mohol nainštalovať dané vylepšenia?

Chápeš to špatně, ještě jednou si přečti první příspěvek

Chápeš to špatně, ještě jednou si přečti první příspěvek
No na stránkach mazdatweaks.com píšu
Kde je písané že pri aktualizacíí na 70+ sa vyžaduje seriove pripojenie na udržanie ROOTU tak ma to trochu mýli ale ak je aj pri najnovšom FW všetko ako je písané v prvom príspevku tak sa teším až sa do toho pustim 👍

Naposledy - přečti si první příspěvek.

Poslední aktualizace aplikace a informací od vývojářů proběhla 09/2020. Nejnovější informace a poznatky včetně postupu bez demontáže radia máš v prvním příspěvku!

Tak sa to teda podarilo bez problémov ale pre istotu som samozrejme najprv spravil zálohu. Funguje to skvelo a ten upravený speedometer od pána @no_hits vyzerá perfektne, dik za to.

2025-01-28 17.10.11.jpg

Zdravím. Mám dotaz, jsem totiž další v ředě co pokus o instalaci AIO TWEAKS-speedometr na poprvé nevyšel, a ani na podesáté. Nezbývá než si jít pro radu sem. Mám poslední verzi 74, v autě aio tweaks nikdy nebylo. Je to poprvé co jsem chtěl instalovat. Zkusil jsem vše jak je popsáno v návodu strana 1,líbí se mě i speedometr od no-hits, jenže všechny pokusy končí stejně ,po vložení USB do slotu 1 auto normálně zahlásí že ho vidí, pak ho spustím, ale začne pouze problikávat hláška USB Terminal autorun a střídá se z hláškou Click Open Terminal, ale neotevře se býlí okno s možností kliknout na terminal...
Provní pokus jsem dělal (přesně podle návodu i videa z You tube) z kámošem zkušeným it a on řek, že je to divný ,a že to okno by mělo vyskočit hned.
Další pokusy jsem dělal sám vše od znovu a furt to stejný..co tedy dělám špatně fleška je 100% (99,9%) správně připravena tak nevím
Ps flešky jsem použil dvě,obě 8GB plně funkční, format FAT 32

Čus mě to samý dělala jedna flaska, dokonce ta flashka měla na sobě pořád starou verzi souborů, který už byly dávno smazaný (poznal jsem podle překladů). Jiná fungovala normálně

Zkus na flasku rozbalit a přepsat tyto soubory (originální verze) . Jestli se to rozjede

Případně restartuj rádio

Poslední úprava:
Čus mě to samý dělala jedna flaska, dokonce ta flashka měla na sobě pořád starou verzi souborů, který už byly dávno smazaný (poznal jsem podle překladů). Jiná fungovala normálně

Zkus na flasku rozbalit a přepsat tyto soubory (originální verze) . Jestli se to rozjede
Díky, teď to řeším s tým kámošem po telefonu. Taky se mu to nějak nezdá, proč to nejede, mluvil něco o( boot flešky z toho programu), dám určitě vědět jak sem pokročil. Prej zkusí i umělou inteligenci co najde:)
Už jsem i uvažoval, že ve čtvrtek musím do Brna, a tě tam někde odchytit..:)-Vtip

Ve čtvrtek by to šlo po 17:00. Ale zkus nejdřív to co jsem psal

Tak pokus se nezdařil, ostatně jsem to věděl dopředu, ty soubory jsem totiž již použil předtím, přesto jsem pro jistotu udělal zkoušku.
Pro upřesnění předešlích pokusů jsem dělal návod strana 1, pak nezávisle aby mě to nemátlo vše podle dvou videí, dále pak asi 5x restart v autě, poté i přehrání MZD systému (měl jsem asi 74 předposlední? a pez jediného zádrhelu-hladce jsem nahrál stejnou fleškou 74 poslední verzi aktualizaci) pak ale opět aio bez uspěchu. No takže, jak jsem se pro speedometr nadchnul tak jsem s tím zatím skončil. Už nevím kde je chyba, it kámoš zatím nic, prej dnes zkusí něco vypátrat. Přikladám video instalace Miata, příde mě přehlednější než to první video, a taky z něj ten mzd-root odkaz...(je stejnej co si vlastně poslal) https://github.com/mzd-evo/mzd-connect-1-root a video zde

Tak už netuším co by to mohlo být, ale stejně se mě tenkrát chovala ta stará flashka, jiná mě jela bez problémů

Tak už netuším co by to mohlo být, ale stejně se mě tenkrát chovala ta stará flashka, jiná mě jela bez problémů
Od začátku podezřívám flešky...Tak udělám poslední pokus, pujčil jsem další flešku 8gb, a třeba se stane zázrak. Sice jsem těď musel dát auto na nabíječku páč jsem sotva nastartoval těma pokusama, ale pak na to vlítnu. Jinak it kamoš řek-jeho it slengem, že je to něco mezi nebem a zemí. Poslal mě co našla inteligence. To bych ti klidně poslal na SZ (je toho dost a něco už složitější) Třeba by se něco hodilo do návodu, ale to musíš posoudit ty. Nebudu to dávat sem, ať to nemate lidi..

Tak to hod do zprávy a uvidím

Tak tedy píšu rozuzlení. Přede mnou rozhodně smekat klobouček nemusíte jak psal ThomasHK, ale já tedy musím smeknout před panem profíkem no_hits👏Podezření se potvrdilo,byly to ty flešky! Ta třetí pučená 8gb Kingstone, to rozjela.Sláva a Díky P.s.pak jeste něco okolo toho prihodim. Tyto foto je 1 pokus v noci ,teď už mám no_hits verzi,sem ji tam svihnul po slepu za 10 minutIMG_20250206_004600.jpg

IMG_20250206_004526.jpg

To se stalo i mě, doplnil jsem info do bodu 7 v postupu. A nejsem profík, jen jsem posbíral info z netu, vyzkoušel a některý věci poupravil ;-)

Poslední úprava:
Back