Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No na stránkach mazdatweaks.com píšuChápeš to špatně, ještě jednou si přečti první příspěvek
Díky, teď to řeším s tým kámošem po telefonu. Taky se mu to nějak nezdá, proč to nejede, mluvil něco o( boot flešky z toho programu), dám určitě vědět jak sem pokročil. Prej zkusí i umělou inteligenci co najdeČus mě to samý dělala jedna flaska, dokonce ta flashka měla na sobě pořád starou verzi souborů, který už byly dávno smazaný (poznal jsem podle překladů). Jiná fungovala normálně
Zkus na flasku rozbalit a přepsat tyto soubory (originální verze) . Jestli se to rozjede
Od začátku podezřívám flešky...Tak udělám poslední pokus, pujčil jsem další flešku 8gb, a třeba se stane zázrak. Sice jsem těď musel dát auto na nabíječku páč jsem sotva nastartoval těma pokusama, ale pak na to vlítnu. Jinak it kamoš řek-jeho it slengem, že je to něco mezi nebem a zemí. Poslal mě co našla inteligence. To bych ti klidně poslal na SZ (je toho dost a něco už složitější) Třeba by se něco hodilo do návodu, ale to musíš posoudit ty. Nebudu to dávat sem, ať to nemate lidi..Tak už netuším co by to mohlo být, ale stejně se mě tenkrát chovala ta stará flashka, jiná mě jela bez problémů