• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Mazda AIO Tweaks

@Nibiru zkoušel jsi restartovat tu jednotku trojhmatem? já posledně místo tlačítka Terminal klikl na reset VIP a nemohl jsem nic ovládat, ani dotyk nejel, naštěstí pomocí trojhmatu jsem to restartoval a naběhlo to
2x, ešte skúsim baterku odpojiť. Napadlo mi že či som mal prvý krát zapalovanie v on alebo len acc, ale to je asi hlúposť . Písané je acc, ale na videu zapol aj budíky, pôjdem skúsiť.

Dávaš mi ťažké otázky, skúšal som všetky možné kombinácie aby som ten terminál otvoril, toto bola náhoda, zdá sa mi že mute, navi a back, ale môžem zajtra skúsiť, nebojím sa už toho, zajtra urobím upgrade na 74 ak mi to vôbec pôjde a potom aio, lebo už neviem. Batéria odpojena, usb som dal na full formát, 5ty krát nová kompilácia a nič nepomáha, fakt netuším čo som pokazil, ak nepôjde upgrade fw dám ten factory reset. Alebo sa naučím 5 slov nemecky

Mute nav a back jsem psal já a je to ten restart.

Pátral jsem a několik lidí mělo stejnej problém. Jednomu pomohlo zkontrolovat resp odpojit/připojit konektory na HUBu a radiu, a rozjelo se to

Mute nav a back jsem psal já a je to ten restart.

Pátral jsem a několik lidí mělo stejnej problém. Jednomu pomohlo zkontrolovat resp odpojit/připojit konektory na HUBu a radiu, a rozjelo se to
To skúsim zajtra. Zdá sa mi že som mal prst na mute, back a vpravo hore, neviem čo tam je, obľúbené? Ale nič strašné sa nestane keď stlačaš nahodne kombinácie, max ma to dalo na domovskú obrazovku.

Upravil jsem ještě tu mou verzi speedometeru , odkaz je v prvním příspěvku a info ZDE

@Nibiru to je zkrátka co jsem psal já a je na ten restart :D

Poslední úprava:
@ThomasHK tak včera jsem zkoušel speedometer jen aktualizovat (změnil jsem jen barvy) a přestal jet ten barevnej ukazatel otáček a strašně pomalu se obnovovaly data, takže opravdu doporučuju nejdřív odinstalovat a pak až instalovat novou verzi novou

to mne nejde ten bar na otáčky skoro vôbec :) buď je chviľu na jednom dieliku alebo na 10tich bez zmeny, ale ten k životu nepotrebujem :), trocha ma sklamala pomalá zmena zaradeného stupňa, ukazuje 3 a prevodovka už preraďuje na 5.
a ani odpojenie kablov z hubu nepomohlo, skúsím upgrade na 74 ak uvidí usb a možno ten factory.

Byla tam chyba, když vlevo dole v ROW 1 Pos 1 změním otáčky motoru na LOAD tak ten bar nejede - teď jsem nahrál funkční verzi zatím teda s otáčkama. Update hodnot je nastaven následujícím způsobem:
- RPM a Vzdálenost - 0,05s
- GPS data - 0,5s
- Ostatní data 3s

Je to tak proto , aby nebyla jednotka zbytečně přetížena. Chápu že ti to vadí, ale ukazatel toho co je zařazeno máš přece v otáčkoměru dole na budíkách ne?
Pokud to chceš změnit tak v sekci Environment Data číslo vedle hodnoty sleep v souboru:
...\config\speedometer\jci\gui\apps\_speedometer\sh\speedometer.sh

ale za mě je to fakt zbytečný zobrazovat na druhým místě

Poslední úprava:
Prepáč, ja som nakoniec nepoužil tvoj, nešiel mi preto lebo som nevedel že nepôjde automaticky a musím ho navoliť.
Nakoniec sa stal zázrak. Usb zľava: 10-ročné išlo na prvý krát, nové v strede išlo raz a potom už nič a nové v pravo ani raz nevidel. Dúfam že sa toho nebudem musieť chytať a moje ťažkosti budú pomôckou :) tú 74ku som zatiaľ nedával keď to zobralo usb. Keby som len chápal prečo nové raz išlo a potom nie...

17355591335346084018708059333846.jpg

IMG20241230124437.jpg

IMG20241230123556.jpg

Ještě mě napadlo, před každým kopírováním znovu formátuju Flashku (rychle, FAT32) třeba ti to pomůže ;)

Ještě mě napadlo, před každým kopírováním znovu formátuju Flashku (rychle, FAT32) třeba ti to pomůže ;)
To som robil zakaždým, raz aj full format, možno to nebolo z mojich riadkov jasné, ale staré usb zobralo na prvý krát, jedno nové vôbec a druhé nové len prvý krát. Teda už to mám hotové podľa poslednej fotografie

Ještě mě napadlo, jak velká je ta první flaska, ty další dvě mají 64GB, což může dělat ty problémy

Hodil by se mě nějakej emulator abych s každou upravou nemusel do auta odinstalovat, nainstalovat, vyzkoušet a tak furt do kola

Tá stará má 16gb. To ale nevysvetľuje prečo prvý krát tá 64ka nová išla.
Tiež som očakával že tam bude náhľad, to mi celkom chýba, ale zatiaľ som spokojný ako som to rozdelil.
Na skúšku som dal aj ten disclaimer, aj tie ostatné blokovania, ak sa mi bude zdať že to celkovo ide pomaly tak nechám len speedometer. Zo začiatku je to také zvláštne ale do minúty sa dá robiť všetko normálnou rýchlosťou, budem to pozorovať.

zkus ještě jinou flashku do velikosti 16GB max

myslel jsem spíš emulátor kde bych rozjel samotnej Speedometer. Neupravuju ho v AIO , ale v poznámkovým bloku.

Upravil jsem svou verzi včetně odinstalátoru, nyní jedou všechny verze od 55 do 74 bez upravy run.sh ;-)

Uvidím, zatiaľ som spokojný s angličtinou. Nemám moc usb, jedno mám 256gb, a iné menšie staršie mi väčšinou niekto nevrátil takže mám len jedno staršie

Dělal jsem ještě nějáký drobnosti na Speedometeru a přitom jsem hodil soubory z prvního příspěvku do češtiny , včetně autorunu, drobný chyby ze screenů jsou opravený.
Ještě řeším s autorem proč nefungují u autorunu tlačítka Restart a Konec , jak bude vyřešeno, dám info.

IMG_20250101_135256.jpgcestina.jpg

Poslední úprava:
Ahoj. Na mém 70.00.335 EU N jsem si chtěl nahrát Speedometer. Vždy ale skončím v terminálu, s tím, že "cannot open sh mnt/sdb1/run.sh"
Zkoušel jsem znovu zkompilovat a 3 různé USB flash (8GB, 16GB, 32 GB) ale vždy stejná situace. Prohazoval jsem USB flash a klávesnici v portech.

Nevíte, v čem by mohl být problém?

Ještě řeším s autorem proč nefungují u autorunu tlačítka Restart a Konec , jak bude vyřešeno, dám info.
Používal jsem Tvůj Autorun a restart jsem opakovaně úspěšně použil.

Zkus v příkazu použít sh mnt/sda1/run.sh

Někdy na to občas někdo narazí, možná na to má vliv USB hub použitý v autě nebo to, když zapojis klavesnici ještě před načtením terminálu

Back