• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Mazda AIO Tweaks

V jakým smyslu? Prostě to jede

@no_hits ahoj, prosím ťa, veci čo sú označené si nechal tak alebo si niečo vypínal? Čítal som že s farbami bojuješ, to nechcem meniť, stačí mi speedometer. Na začiatku videa má zapnutú aj tú telemetriu a súhlasím s tým čo si písal v asbuild že nechceš odosielať údaje - ale nevidím kde to vypnúť. Alebo sa všetko dá dodatočne nastaviť v aio aplikácii v rádiu? Budem sa s tým hrať o týždeň až, ale nerád by som to absolvoval viac krát, po posledných pokusoch s forscanom mám už rešpekt tak sa radšej pýtam.

Screenshot_2024-12-23-09-33-09-50_64ef5fc2000c1caa954c114bb372e1d5.jpg

- order of audio list - mě udělal bordel
- boot animation jsem neměnil
- AIO tweaks app je spíš experimentální, raději jsem neinstaloval
- semi transparent mě nezaujal ale funguje prý jak má
- no more beeps - to jde tuším vypnout v menu
- 1 sec diag menu - to spouští konzoli určitým způsobem, pokud neprogramuješ upravy v AIO tak je to k ničemu
- bigger album art jsem nevyužil

Barvy jsem ve Speedometeru jen potřeboval doladit, už to mám, upravil jsem i rychlost obnovy toho BARu na otáčky.

Jinak jsem zjistil, že si Speedometer nebere data ze sběrnic, ale ze sběrnice bere data jednotka radia a ukládá si hodnoty a teprve ty hodnoty čte speedometer. Je tam plno hodnot včetně třeba tlaku na brzdovej pedál. Ale EOT a LONGFT1 to nečte, takže teplotu oleje si prostě v radiu nezobrazím :-(

Popis som čítal, takže čo sa mi nepáči môžem vypnúť, škoda toho oleja, ale za tie roky to viem odhadnúť podľa vody, ďakujem, pekné sviatky

Během svátků se chystám upravit první příspěvek a doplnit aktuální informace

Back