Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
ci to po nejakom case neodpaja telefonV jakým smyslu? Prostě to jede
- Pouze BAR (bez analogu) - otáčky zbarvené pro benzínový motor:do 67°C, 68-76°C, 77-85°C , 86-104°C, 105-109°C a nad 110°C
0-1550 bílá, 580-630 (volnoběh), 1550-3100, 3100-5900, 4000 a 6000 bílá (max Nm a kW), 6050-6250, 6250-6850, 6850-7000
Tvoj príspevok som už videl, preto chcem len nevyhnutné veci, čo najmenej toho. asi to už mám pripravené.Také jsem to asi rok zpátky zkoušel nainstalovat. Protože jsem už měl instalovanou verzi 70xx musel jsem napíchnout na displej notebook a podle postupu na webu hacknout, aby tam tweak vůbec šel nainstalovat. Nainstaloval jsem několik vylepšení atd, barvy, něco povypínal a výsledek byl, že vše reagovalo hrozně pomalu. Celý systém šel jak šnek, postupně jsem plno věcí odinstaloval, ale stále to šlo pomalu. Nepřišel jsem na to, který tweak nebo aplikace to dělá. Nakonec jsem to komplet odinstaloval, i když "komplet" to asi nebylo protože barvy mi zůstaly. Od té doby mám menu modré, ale systém reaguje normálně.
Idle time je čas co se auto nehýbe a engine idle time je čas kterej stráví motor na volnoběh.A nevieš aký je rozdiel medzi idle time a engine idle time?