- 2 675
Tobe nenabidli zkraceny kod k vypiskovani, nebo proc ses rozhodl pro cely VIN?... a vypísovaní a registrace VIN do systému CEBIA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tobe nenabidli zkraceny kod k vypiskovani, nebo proc ses rozhodl pro cely VIN?... a vypísovaní a registrace VIN do systému CEBIA
Jasne, ja jen, ze ta zkracena verze ma jen 7 znaku, tak to "nezabira" tolik mista na okne.Měl jsem to stejně i na minulém autě, tak to udelaly stejně ...
Má pravdu.Mám Cx3 G150 Awd.Věřím že CX-3 budeš spokojenýPo motoristické stránce u mně za jedna.
No my se taky těšíme Tak ať uteče čekání co nejrychlejitěším se na nějaký sraz.
Je to "jen" kvalitně rozleštěný a navoskovaný, akorát je tam tři zadele světel Takže, proč by ne? Já osobně bych nad tim silně uvažoval, i kdybych si ty úpravy měl udělat na vlastní trikoSe to leskne jako zrcadlo, to smí na silnici?
Tolik peněz jenom za hromádku plastů?
Áno, je to tak. Celkovo ide o sedem položiek a nie sú to iba plasty, ale aj nálepky