Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Věřím, že budete spokojeni! Ať Vám slouží!tak a je objednáno CX-3 120PS 2,0i 2WD Challenge G-120 v Chebu přesně tahle http://www.mazdaihned.cz/car/iiibw9ic/ příští týden mi bude říkat pane. Zatím mi zapůjčily novou Mazdu 3 ( zdarma ,jen za benzín ) , super přístup prodejce
SUPER.Jaká to bude barva?tak a je objednáno CX-3 120PS 2,0i 2WD Challenge G-120 v Chebu přesně tahle http://www.mazdaihned.cz/car/iiibw9ic/ příští týden mi bude říkat pane. Zatím mi zapůjčily novou Mazdu 3 ( zdarma ,jen za benzín ) , super přístup prodejce
No evidentne bila.SUPER.Jaká to bude barva?
je to zakladní bílá, ta v tom odkazu je přímo ta moje, teď vyřizují papíry a stahují ji ze salonuSUPER.Jaká to bude barva?
No,já jsem na odkaz nejuk,každopádně pěkná,pěkná,pěkná.je to zakladní bílá, ta v tom odkazu je přímo ta moje, teď vyřizují papíry a stahují ji ze salonu
Jak dlouho jste na Mazdu cekali? V zari planujeme stehovani do noveho s garazi (zatim parkuju Praha Vrsovice kde se da) takze Cx3 jako top1 bych chtel idealne sladit se stehovanim ... planuju cervenou ve vybave Revolution.
Ten samej problém jsem řešil také,když bolej záda každý centimetr je znát.dopiju kávu a jedu si pro cx-3 !!! Jezdil jsem týden se zapůjčenou novou Mazdou 3 a je to opravdu moc příjemné svezení, kdyby mi tolik nevadilo to nízké nastupování a vystupování byla by to pro mě jasná volba [/QUO
dopiju kávu a jedu si pro cx-3 !!! Jezdil jsem týden se zapůjčenou novou Mazdou 3 a je to opravdu moc příjemné svezení, kdyby mi tolik nevadilo to nízké nastupování a vystupování byla by to pro mě jasná volba
V Praze firma Emexpo viz recenze a odkaz tady na foruZdravim byl by tip na Autofolie ? Kvalita za rozumnou cenu . Bez fólií se cítím jak nahý