S
Szopi
host
@Lp.ViSuAl - Waaaaauuuuu :wideyed: Thx mate! Čierna bola veľmi dobrá voľba!!! A kombinácia čierno-červená je moja favoritka!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Hoši, jsem v tom totální amatér, tak se chci zeptat. Mám vyhlédnuté 18" alu disky. Píšou tam u toho tohle:
Průměr : 18
Šířka : 8
Rozteč: 5x114,3
ET: 48
Středová díra 71,6
Budou tyto alu disky pasovat na CX-3?
@Lp.ViSuAl Mě se tvoje mazda moc líbí. Hezky sladěné to máš. Pěkná práce . Já si plánuji, že si svou mazďuchu taky špetku poupravím, jen to budu mít laděné do black and white. Auto bude za pár týdnů, tak už si to nějak chystám dohromady co tam nahodím hnedka na začátku a co odložím na později.
Btw. ten spodní červený difuzor je originál (jen si ho přebarvil) co tam je nebo jsi kupoval nějaký jiný?
Doufám, že se mi Tě podařilo alespoň trochu potěšit při čekání na tu "Tvoju vysnívanú frajárku...". Taky jsem se nemohl dočkat, ale stojí za čekání. Fakt jóóó!!!@Lp.ViSuAl - Waaaaauuuuu :wideyed: Thx mate! Čierna bola veľmi dobrá voľba!!! A kombinácia čierno-červená je moja favoritka!
Takže jak jsem slíbil, takhle jsem se popasoval s tím , jak má ta "moje" správná CX-3 vypadat:
Za mne je to věc osobního vkusu, mně osobně zase vadí výrazné tmavé plastové oblouky kolem blatníků /boční silueta auta se mi zda pak taková "nekompaktní" - mám radši čistější linie, kdy vynikne celkový tvar auta/, takže každý podle svého....Tmave farby na CX-3 moc nejdu, aspon pri Revolution a vyssie zanikaju tmave disky a tmave plasty.
Takze najlepsie biela alebo Ceramic.
Tak ti teda pekne dekuju . Byl jsem rozhodnuty pro cervenou, ale tohle se mi libi moc moc hodne .... sakra
Neřesti barvu . ta přece nejezdí.
Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk
Jasně rozumim.Ještě jednou mnoho šťastných km.bez nehod- manuální nastavení zpětného zrcátka - aha, moja chyba, myslel som manualne "stmavovanie"
- málo odkládacího prostoru - nejde mi o velke priestory, ale nemam kde odlozit ani ovladac na garaz
- uzke sedacky - to je konstatovanie, manzelke vyhovuju
- nastavitelna bederna opierka chyba, to je fakt - a je bezna vo vyssich vybavach aj v nizsich segmentoch (u inych znaciek)
- i-stop mi nevadi
Preco neskritizovat nieco, co sa nepodarilo? Napr. v mojej Mazde 6 sa neda vyskovo nastavovat sedadlo sppolujazdca a nastavitelnu bedernu opierku ma iba vodic
Ale inak je CX-3 vydarena.
doteraz nebol vôbec Mazda pozitiv
počkej, až ji zažiješ. Pak teprva budeš "Mazda pozitiv" ,-)