• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda CX-3 - obecně

Tak jsem to nevydržel a napsal jsem do mazdy, jestli je vše ok a jestli sedí zítřejší termín.
No, tak prej byla změna u dopravce, tak místo zítřka to dovezou v pondělí. Tak počítám, že snad v úterý nebo ve středu to bude připravené pro převzetí. Boha, jak já se nemůžu dočkat. Ale asi to bude můj nejdelší víkend v životě, to čekání mě zabije :)

Tak jsem to nevydržel a napsal jsem do mazdy, jestli je vše ok a jestli sedí zítřejší termín.
No, tak prej byla změna u dopravce, tak místo zítřka to dovezou v pondělí. Tak počítám, že snad v úterý nebo ve středu to bude připravené pro převzetí. Boha, jak já se nemůžu dočkat. Ale asi to bude můj nejdelší víkend v životě, to čekání mě zabije :)
No koukám, že to budeš mít v plné palbě ...je to tak ? ...ten víkend dáš...pak 15 let jen duše v pohybu

Jj bude to v plné palbě. Já chtěl původně nižší, ale nakonec jsme se s přítelkyní hecly a šly do fullky :).
Víkend nějak přežiju, to jako jo,ale bude to težké :).

@TomT - niekedy môže byť čakanie aj pozitívne. Napr. mne dnes u operátora povedal chlapík aby som prišiel o mesiac, že bude ešte lepšia cena na môj vysnívaný telefón. Bohužiaľ s autami to takto nefunguje, no myslím si, že by mali dávať zľavu za tzv. „čakateľské“ :D Ako tu tak čítam, asi moja CX3 príde na rozdiel od plánovanej polovici mája až niekedy začiatkom júna:wideyed:
@Sedly - všetko v pohode, akurát s tou závisťou opatrne, je to totiž veľmi negatívna „činnosť“... Výstup z repro riešime v samostatnej téme, skús tam počítať niečo, ale hneď ako bude Miláčik doma, napíšem všetky postrehy ;)

No parada, kedze mi bolo povedane ze ku nam to chodi z ciech tak ani ja ju tento tyzden cakat nemusim. To je mizeria. Uz mam po nalade.

Jj bude to v plné palbě. Já chtěl původně nižší, ale nakonec jsme se s přítelkyní hecly a šly do fullky :).
Víkend nějak přežiju, to jako jo,ale bude to težké :).
to bych dal klidně i týden za plnou palbu !...jakou barvu ?....hlavně na ní buďte hodní...Měj se

@TomT - niekedy môže byť čakanie aj pozitívne. Napr. mne dnes u operátora povedal chlapík aby som prišiel o mesiac, že bude ešte lepšia cena na môj vysnívaný telefón. Bohužiaľ s autami to takto nefunguje, no myslím si, že by mali dávať zľavu za tzv. „čakateľské“ :D Ako tu tak čítam, asi moja CX3 príde na rozdiel od plánovanej polovici mája až niekedy začiatkom júna:wideyed:
@Sedly - všetko v pohode, akurát s tou závisťou opatrne, je to totiž veľmi negatívna „činnosť“... Výstup z repro riešime v samostatnej téme, skús tam počítať niečo, ale hneď ako bude Miláčik doma, napíšem všetky postrehy ;)
věřím, že hudba bude jako z Marsu....určitě pošli fota a první postřehy a dojmy...Měj se

Ta Mazda se stejne musela pekne trefit do cerneho s tou CX-3, kdyz to tu tak sleduju. Prakticky tu na foru nepribyvaji skoro zadna jina nova auta, nez prave CX-3. Nebo mi to aspon tak prijde. Ale proc ne, auto je to pekne, ikdyz spojeni jako mestsky cross-over nebo SUV do mesta mi stale prijde pritazene za vlasy ;].

Ta Mazda se stejne musela pekne trefit do cerneho s tou CX-3, kdyz to tu tak sleduju. Prakticky tu na foru nepribyvaji skoro zadna jina nova auta, nez prave CX-3. Nebo mi to aspon tak prijde. Ale proc ne, auto je to pekne, ikdyz spojeni jako mestsky cross-over nebo SUV do mesta mi stale prijde pritazene za vlasy ;].
Tak co to je?

Naopak, crossover do mesta je idealny. Auto je kratke a trochu vyssie, co je dobre kvoli nerovnostiam a obhrubnikom. Velke SUV do mesta je samozrejme nezmysel. Ale napr. CX5 nie je velke SUV a do mesta je vhodnejsie ako napr. M6, uz len kvoli dlzke.

to bych dal klidně i týden za plnou palbu !...jakou barvu ?....hlavně na ní buďte hodní...Měj se

@Sedly Barva bude bílá. Ale mám s tím plány to trošku víc začernit a udělat z toho takové to black&white :).
A hodný to já budu :). Budu jí dopřávat až bude i přítelkyně žárlit :D.

Tak co to je?
No ne, je to prave to - cross-over nebo male SUV. Ale mysleno to bylo tak, ze jsem do dnes nepochopil, k cemu je takove trosku zvysene auto s oplastovanymi blatniky zrovna vhodne do mesta. Protoze v ankete Auto roku to bylo v kategorii Mestske vozy atd.. Ja vim, ze to neni vozitko na jezdeni po poli a na trialy, ale to mesto ... proc mesto? Ale jinak to nebylo mysleno ve spatnem a vubec bych se tim nestydil jezdit, ba naopak. Akorat pro takove auto zatim nemame vyuziti.

Přátelé, jaká je doba dodání od objednání Mazdy CX 3 ? 5 nebe 6 měsíců ? Děkuji

Já objednával tuším 26. ledna a dorazí mě teď v pondělí. Takže u mě to bylo cca. 3 měsíce a nějaké drobné.

My sme brali auto, ktore bolo "na ceste" na sklad. Takze sme cakali cca mesiac. Nastastie bola k dispozicii presne verzia, ktoru by sme objednavali do vyroby.

nejde mi o čekání... jen počítám, kdy zajdu objednat, aby byla na prodejně tak březen - duben 2017 !....dříve nemohu...hlavně jsem psal do Liberce na zapůjčení Mazdy CX 3 na 3 dny a nikdo nereaguje...nechápu...za to mají také peníze ne ? Každopádně objednáváme ještě letos to je na tuty !

Back