• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda CX-3 - obecně

Podľa mňa si žurnalisti a motoristická verejnosť CX3 spojili kvôli menším rozmerom s nežným „blond“ pohlavím a to ide ruka v ruke s shoppingom v meste a parkovaním v miniatúrnych boxoch v podzemkách, lebo aby mi vlásky nezmokli a mejkap vydržal :D Takže asi nejaký nákupný košík. Po vypracovaní štatistík predaja sa inžinieri v kravatách zhrozia nad pomerom medzi pohlavím, čo si CX3 kúpili. Viac mužov a menších rodín, to sme vôbec nepredpokladali. Šup tam ďalšiu výrobnú linku do Nagasaki :cool:

Podľa mňa si žurnalisti a motoristická verejnosť CX3 spojili kvôli menším rozmerom s nežným „blond“ pohlavím a to ide ruka v ruke s shoppingom v meste a parkovaním v miniatúrnych boxoch v podzemkách, lebo aby mi vlásky nezmokli a mejkap vydržal :D Takže asi nejaký nákupný košík. Po vypracovaní štatistík predaja sa inžinieri v kravatách zhrozia nad pomerom medzi pohlavím, čo si CX3 kúpili. Viac mužov a menších rodín, to sme vôbec nepredpokladali. Šup tam ďalšiu výrobnú linku do Nagasaki :cool:
ať to kupuje kdokoliv...to auto je nádherné se vším všudy....prostě jsem rád, že jsem Mazdu CX 3 poznal, svezl se a bylo rozhodnuto...Mitsubishi ASX, Nissan Qashqai či očekávaná novinka Nissan Kicks, Fiat 500 X, Nissan Juke, Honda HRV.....prostě NE !...Mazda CX 3 je již naše dítě připravené k adopci a doufám, že u nás bude spokojený....já a má rodina jsme si jisti, že spokojený budeme....Těšíme se

Poslední úprava:
CX3 je vyborna, ale neporovnaval by som ju s Qashqai-om, ten je o dost vacsi. Väčšia je aj HR-V aj ASX. 500X a Juke je konkurent.
Ale pre rodinu s max. 2 malymi detmi staci. A jazdi asi najlepsie :)

CX3 je vyborna, ale neporovnaval by som ju s Qashqai-om, ten je o dost vacsi. Väčšia je aj HR-V aj ASX. 500X a Juke je konkurent.
Určitě.....na YouTube Mazdu CX3 hodně srovnávají právě s Hondou HRV....myslel jsem to tak, že z těchto mnou zmíněných vozidel je Mazda CX 3 nejkrásnější ! Samozřejmě je to nejmenší SUV....ale jak píšeš pro malou rodinku ideální pro nás určitě....jsme jen tři !

Tohle mi teda vysvetlete. Jak jsem sice nahore psal, CX-3 se mi libi, ale rict o ni, ze to je auto, co staci pro rodinu se dvema detma? Jak se to pak jako takove rodinne auto pouziva? Co si tak dokazu predstavit je vikendovy vylet do Zoo, ale vzit takovou rodinu nekam pres noc, to uz se ani pomalu pyzamo pro vsechny nevejde do kufru. Ja kdyz jsem si vybiral auto, jeste nez padla volba na Mazdu 6, tak jsem zkousel do kazdeho aspon davat nas kocarek. A to i do te GJ se sotva vejde, kdyz nechci sundavat kolecka a roletu v aute. Do CX-3 bych ho nedal ani snad bez kolecek. Ale chapu, ze my mame fakt velky kocarek. Uz takhle byla cesta ve trech na hory docela sranda s balenim. A to nam lyze a hulky vezli v druhem aute.

Ale jo, na vetsinu bezneho jezdeni urcite pohodicka. Vyrazit na dovolenou nebo na nakup do Makra, to asi moc nebude.

OK, opravim sa. CX3 je skor vhodnejsia ako druhe auto do rodiny. Tak to mame my. A vtedy sa da jazdit s dvoma malymi detmi po meste a do blizkeho okolia. Nie je to na dovolenky do Chorvatska, na to kufor vazne nestaci.
A idealne je, ked uz nepotrebujete ziadny kocik :) takze pre deti od 2 rokov.

Tohle mi teda vysvetlete. Jak jsem sice nahore psal, CX-3 se mi libi, ale rict o ni, ze to je auto, co staci pro rodinu se dvema detma? Jak se to pak jako takove rodinne auto pouziva? Co si tak dokazu predstavit je vikendovy vylet do Zoo, ale vzit takovou rodinu nekam pres noc, to uz se ani pomalu pyzamo pro vsechny nevejde do kufru. Ja kdyz jsem si vybiral auto, jeste nez padla volba na Mazdu 6, tak jsem zkousel do kazdeho aspon davat nas kocarek. A to i do te GJ se sotva vejde, kdyz nechci sundavat kolecka a roletu v aute. Do CX-3 bych ho nedal ani snad bez kolecek. Ale chapu, ze my mame fakt velky kocarek. Uz takhle byla cesta ve trech na hory docela sranda s balenim. A to nam lyze a hulky vezli v druhem aute.

Ale jo, na vetsinu bezneho jezdeni urcite pohodicka. Vyrazit na dovolenou nebo na nakup do Makra, to asi moc nebude.
Tvoje starosti a prezidentův plat bych chtěl mit

Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk

Tak já si vybral auto podle mých představ,ale nikde jsem si nevšim,že ty kupuješ CX-3.Děti dospělí,vnoučata školního věku,nemám problém.Každý průměrný řidič ví,že když čeká rodinu nebo má mimino nekoupí malé auto,i když spousta rodin si poradí i stim menšim. Ty máš to štěstí,že sis mohl vybrat dle svých možností,každý to štěstí nemá.CX-3 je postavena na podvozku dvojky,co tam chceš nacpat elefanta??Nevim,jak si rozmazlenej,ale my jsme dali v pohodě s 2.dětma Chorvatsko v Peguot 205.Já myslel,že tady budou probíhat nápady,doporučení,rady atd.Klaňáci by si měli pomáhat a né tady psát s prominutim o
hovnech.
Mazdar

Suzuki Swift - 3 členná rodina 12 dní Chorvatsko ( hotel )....co proboha vozíte ? U nás se vše vešlo do mini - kufru....nechápu ! Pro nás Mazda CX 3 bude jako kamion....

to je zase debata :D:D:D dříve se jezdilo na rodinné dovolené v Škoda MB 100 , 1000 , Škoda 120 apod ... vozily se obrovský stan, kempinkové vybavení - všechno se vešlo i když kufry u zrovna zmíněných aut nebyly podle dnešních měřítek nic moc. Proč se dneska všechno točí kolem toho jak velký je kufr ??? Když někdo chce velké auto, tak vybírá mezi MPV, ale taky jde o to, kolikrát za rok to velký auto využije.
@Ter Leeloo II : kočárek se do kufru vejde i s kolama , čas 6:40 http://autosalon.iprima.cz/videa/mazda-cx-3-vs-mercedes-benz-gla-vs-lexus-nx ;):D

to je zase debata :D:D:D dříve se jezdilo na rodinné dovolené v Škoda MB 100 , 1000 , Škoda 120 apod ... vozily se obrovský stan, kempinkové vybavení - všechno se vešlo i když kufry u zrovna zmíněných aut nebyly podle dnešních měřítek nic moc. Proč se dneska všechno točí kolem toho jak velký je kufr ??? Když někdo chce velké auto, tak vybírá mezi MPV, ale taky jde o to, kolikrát za rok to velký auto využije.
@Ter Leeloo II : kočárek se do kufru vejde i s kolama , čas 6:40 http://autosalon.iprima.cz/videa/mazda-cx-3-vs-mercedes-benz-gla-vs-lexus-nx ;):D
plný souhlas

Stejně tak si můžeš dneska dat parkrat za rok na střechu box ;)

tak zavazadlový prostor Mazdy CX3 je vyřešen...teď Vás chci požádat o nějaký tip na prodejce Mazdy - vstřícné jednání plus možnost zapůjčení vozidla o který mám zájem tedy CX3....hlavně koukám, že zájem o černou metalízu je minimální, že bych snad šel do šedé Ceramic....bílá perleť je také moc hezká a atraktivní, ale v bílé perleti už jednoho synka máme...jinak majitelé jak jste s Mazdou CX3 spokojeni ?

Dnes rano cesta Bratislava - Vieden, 10% mesto (50-60 km/h), 10% dialnica (140-160 km/h), zvysok okresky a rychlostne cesty (115 km/h). Spotreba v cieli 6 l/100 km. Spokojnost. Auto je prijemne, celkom svizne, kozenka na sedadlach napodiv nevadi. Uvidime v lete. Na dialnici vo vyssich rychlostiach je uz hlucne, do 120 km/h je naopak slusne odhlucnene.

Back