Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak já nevim,nejsem odborník,ale dle mého se měří hodnota chladící kapaliny.Teplota oleje v jiné kategoriiJestli se pletu,pouč mě@romin - absencia ukazovateľa teploty vyzerá byť špecialitkou Mazdy. Ja osobne si myslím, že až tak chýbať nebude, avšak ocenil by som skôr ukazovateľ teploty motorového oleja. Ten je pre motor a jazdu dôležitejší, nie?
Ja si na svoju CX3 musím počkať do konca mesiaca. Takže dva týždne čakať a aspoň na MK sa môžem na auto pripraviť, aj na základe vašich skúseností. Ďakujem
@romin -nemám vo zvyku poučovať o niečom, o čom nemám zaručené info, alebo na to nie som odborník. Mazda zrejme nepovažuje za potrebné zobrazovať túto hodnotu a určite tam bude kontrolka ktorá upozorní na vyššiu, alebo hraničnú hodnotu. V služobnom vozidle využívame hodnotu teploty oleja, pretože ten sa zohreje neskôr a vytáčanie motora potom tak netrápi všetky časti, ktoré pri studenom vytáčaní trpia.
Pockej, oni Ti dali auto bez TP? Ja jsem nove auto kupoval teda prave pouze jednou, ale bez TP bych ani nechtel ze salonu odjet. Ostatne i pojistovna mi chtela pojistit auto, az na zaklade TP. Take ty kauzy, co byly v "novinach", kdy uz klientum ten TP nedodali, protoze byli v dluzich/exekuci atd. a lidi klienti mohli leda tak plakat ...Takže musím vydržet do úterý, kdy by měl dorazit TP k dealerovi, tak se pro něj zastavím a zajedu rovnou pak auto regnout a narazím na japonečku SPZtku a pak už to bude všechno v cajku a začnu brázdit české silnice a dálnice .
příští víkend bude Reunion
ahoj, barva je Bílá nebo Ceramic ? Buď tak hodný napiš tvou spokojenost či nespokojenost s rádiem výbavy Emotion...děkuji
OK dík....pak dej vědět jak jsi se vším spokojený...Měj seFarba je biela. Radio? Na hudbu som nebol nikdy nejako vysadeny ale podla mna je v pohode. Teraz to puštam potichu, viac potrebujem počuť motor. Prechadzal som z dizla tak si potrebujem zvyknut.