Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Děti?Prosím tě čím si dokázal tak zahnojit ty dveře
bud v klidu, zrovna jsem u more s rodinou (2 deti...) a auto po 2 dnech fakt mazec. ut ted je tam vsude tolik pisku, ze si po navratu muzu zalozit druhe piskoviste a ten krem to same co pises, ale co vzdyt je to jenom auto, ty zazitky za to stojinamazat opalovákem
Tak ako všetky ostatné, aj to naše bejby občas „zlobí“. Aby som iba nechválil, dovolím si aj trošku osobnej kritiky.
Trošku mi vadia nasledovné záležitosti:1; nemožnosť nastavovať sklon opierky hlavy na predných sedadlách (trochu mi tlačia hlavu vpred)
2; trošku slabší výkon diaľkových svetiel (dosť skoro sa „strácajú“ v diaľke)
3; použitie manuálneho zapínania osvetlenia batožinového priestoru (privítal by som automat pri otvorení kufra)
4; ovládanie zamykania vozidla (nemá automatické a ani tlačítko vo vnútri, ale iba manuálne a to ešte aj odomykanie. Musím manuálne odomknúť, lebo dvere sa neotvoria ani pri pokuse auto otvoriť kľučkou).
Ináč veľká spokojnosť so všetkým ostatným
Pan Brázdil v Hulíně. http://www.lscmotorsport.cz/sluzby/mereni-vykonuNevím kde to hodit, tak to šupnu sem.
Nevíte kde v okrese Zlín (možná bude vědět @shr3k ), se dá zajet na brzdu a změřit výkon. Já našel přes net jen jednu (steinberger), volal jsem tam, ale pán říkal, že nemají brzdu pro 4WD. Že jedině by se musel odpojit zadní náhon (nějak) a to vůbec nemám šajnu jestli to nějak jde. Tak jestli někdo neví kde by to bylo bez problémů, Nemusí být možná přímo Zlín. Ale přilehlé okolí.