• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda CX-3 - obecně

Pánbůh za to zaplať, že to má Mazda takto udělané, protože snímače ve ventilkach je akorát pěkná zlodejina...

Zlodejina ? :rolleyes:
Mam v aute kontrolu tlaku TPMS cez ventilove senzory v kolesach a perfektne mi to kontroluje tlak v pneu s toleranciou 0,2 atm.
Takze ma nuti mat permanentne optimalny tlak v pneu.
TPMS cez ABS upozorni, az pri vyraznom uniku tlaku v pneu, myslim :confused:

Máme ventilkové senzory 8 let a stále drží a teď se dají sehnat za cca 800,- Kč/ks. Takže není to tak strašné. A jestli se nepletu, tak ještě lze vyměnit baterka, ale mohu se plést.

Ahoj, zajímá mě jestli se do cx3 vejde v pohodě kočárek, díky za odpověd

edit Vitus: zbytečně založený topic, přesunuto ,-)

Poslední úprava moderátorem:

Možná jen ten jak se mu říkalo golfové hole.Jinak sklopit
zadní sedačky.

Neni kočárek jako kočárek,známým se nevešel ani do CX5.Takže těško odpovědět.;)

no v autosalonu na prime se tam prave vesel docela vpoho, ja mam ted peugeot 207 kterej ma 270 litru jen a dam ho tam taky, sice na knap ale dam, cx3 co vim tak ma 350l. tak se radsi prave ptam tady kdo stim ma nejakou zkusenost

no v autosalonu na prime se tam prave vesel docela vpoho, ja mam ted peugeot 207 kterej ma 270 litru jen a dam ho tam taky, sice na knap ale dam, cx3 co vim tak ma 350l. tak se radsi prave ptam tady kdo stim ma nejakou zkusenost
Tady je to trochu složitější 350l to je i s místem pod podlahou kde je u vyšších verzí reproduktor nebo rezerva a nebo obojí.Pak je jen 287l verze Top.Revolution.

Ono to neni jen o litrech. Zalezi na vsech rozmerech a velikosti kocarku. Me se treba i do sestky vejde nas kocarek spis tesne. Slozeny je tesne natlaceny pod listu rolety a predni kolo stejne zveda roletu, takze ji trvale spini. Samozrejme s tim, kdyz se mi pokazde nechce sundavat kolecka kocarku. Kocarek mame TFK Joggster III. Do CX-3 bych jej nedostal.

Pokud je to kriterium (u nas bylo) vezmi si kocarek s sebou do autosalonu a vyzkousej. Ja to tak delal.

Back