• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda CX-3 - obecně

Odpověď na kočárek, autosedačku i praktičnost najdeš tady http://m.autosalon.iprima.cz/videa/mazda-cx-3-vs-mercedes-benz-gla-vs-lexus-nx ale není nad osobní svezení, je to prostě srdcovka ;)

Tohle video jsem viděl, ležím v tom už ty dva týdny :D Šlo mi spíš o to, zda-li se za sedačku pro malé dítě pak někdo dopředu vejde, já měřím cca 185, žena 175, tudíž aby to nějak vyšlo.

Jinak srdcovka, tomu bych i věřil, je spoustu věcí, co mi říká, ať kouknu jinam, ale tak nějak tohle auto prostě chci :)

Asi takhle. V různých článcích se člověk dočte, že vzadu není moc místa... Já měřím cca 184 a když si sednu sám za sebe tak mám před sebou na kolena místa ještě furt dost.

Asi takhle. V různých článcích se člověk dočte, že vzadu není moc místa... Já měřím cca 184 a když si sednu sám za sebe tak mám před sebou na kolena místa ještě furt dost.

Dík, už jsem zjistil, že se tam za mě taky někdo vejde, měl jsem auto půjčené na den. Sice to není moc praktické auto, ale pro mé potřeby to zkousnu :)

Mám dotaz, chci LEDky světla, tudíž od výbavy Attraction výše, jakou výbavu zvolit? Rád bych se vyhnul head up displeji, tak nějak mi vadí, ale drahá polovička by chtěla parkovací kameru, ikdyž nevím proč, jelikož parkuje vždy jen tam, kde je místo i na bus :D

plnohodnotné LED světla jsou už ve výbavě Attraction. Head-up je až od Revolution.
však kukni na ceník, tak je to hezký vypsané co má jaká výbava: http://www.mazda.cz/assets/czech/cars/brochures/cx-3/1/MazdaCX-3_ceník_2016_cz.pdf?epslanguage=en
To mám prostudované, ale tak nějak mi šlo o osobní doporučení, jelikož pokud chci kameru, tak pouze s head up displejem, měl jsem auto cca na 300km, tak jsem nebyl schopen dost posoudit, jestli bych si na něj zvyknul.

A ještě jeden dotaz, pokud někdo projížděl obě motorizace s manuálem benzin, jestli je rozdíl významný do dynamiky a i co se týká jízdních vlastností 4x2 4x4, ať nemusím prodejci ojíždět ještě čtyřkolku :D

4x2 nebo 4x4 , bych volil podle využití auta. Vesnice na samotě - 4x4 asi využiješ, ve městě si myslím, že je 4x4 zbytečné. Předchozí auto jsem měl 4x4 a za 2 roky jsem ho vpodstatě nevyužil a to jezdím vesměs po okreskách. Proto jsem CX3 volil 4x2 , auto je o něco lehčí a má méňě věcí který se můžou posrat ;) Tak jsem vybíral já

Chlapci, jak to je s infotaimentem v Mazdě CX-3 a Android....koukal jsem na youtube, že tam jde dát Android a pouštět filmy a i filmy přes youtube...dík

NO ty jo, to bylo počtení teda :D. Radši bez komentáře :).

Jinak by mě zajímalo jak máte spřevodované svoje CX-3jky. Jde mě o to jestli to je jinak u manuálu (2,3,4). Já můžu točit (motor G150) dvojku do 91km/h, 3jku do cca. 130km/h a 4 kolem 170-180 (nemám přesně změřeno). Jak to máte u manuálu, případně jak je to u G120 motoru? Případně jak to mají i jiné mazdy (Mazda 3 G120, G145, G165)

NO ty jo, to bylo počtení teda :D. Radši bez komentáře :).

Jinak by mě zajímalo jak máte spřevodované svoje CX-3jky. Jde mě o to jestli to je jinak u manuálu (2,3,4). Já můžu točit (motor G150) dvojku do 91km/h, 3jku do cca. 130km/h a 4 kolem 170-180 (nemám přesně změřeno). Jak to máte u manuálu, případně jak je to u G120 motoru? Případně jak to mají i jiné mazdy (Mazda 3 G120, G145, G165)
U M3 G165 je to tak jako u tebe... 2ka cca do 90, 3ka cca do 130 max... a dal nevim, protože když se jedu opravdu projet tak nic víc, jak 2-3 neřadím.

Zdarec lidi, jaké jsou matice na plechový disky ? Nechci nechávat z ALU

Poslední úprava:
Co myslíš za rozumné ceny? Plechy mám za 1500 Kč sadu, tak proto... Mohly by to být tyto https://www.alukola-obchod.cz/matice-na-plechove-disky-hyundai-kia-mazda-mitsubishi-m12x1-5-kuzel-klic-21-vyska-16-mm-otevrena-1.html . V Mazdě se nestydí si za ně říct cca 2800 Kč za otevřené a cca 4500 Kč za uzavřené :eek:

Přílohy

• Mazda. .pdf
    510,8 KB · Zobrazení: 13
Poslední úprava:
Naco plechy? Original Mazda disky su za rozumne ceny.[/QUOT
Pro Vladas 75.
Zdravím , na plechové disky na svou mazdu 3 R.v. 2005 , jsem použil šrouby na ford focus II. Byly naprosto stejné
jako origo mazda, ale stály fakt pár korun. A koupil jsem je v běžném obchodu s autodíly. Doporučuji koupit , budou
pasovat a svou práci si splní na 100%.
PS. Mazda má stejné závity jako Ford, (byly v koncernu).;):)

Poslední úprava:
Zdravím. Řeším do nového ještě nedodaného alu kola. Jsou s měřičem tlaku v kole nebo je to přes ABS? Poradíte mi někdo prosím. Díky

Back