Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
@vladas75 Protože si chci auto sladit tak jak se mě to líbí. To je celé. Ale jelikož je to problém (s tím světlem) a mohla by se objevit nějaká krpa díky tomu, tak na to kašlu a nebudu to řešit. Spokojený jsem i tak. Nic jiného v tom prostě není
Někdo chce rozebrat světlo kvůli polepu a někdo sundavá náraznik kvůli klaksonuDotaz - proč rozebírat nové světlo a riskovat další problémy kvůli polepu u kterého mi není jasný důvod ....
Teda musim rict, ze jsem si tohoto pekneho (samozrejme ne v okamziku, kdy je zadouci chromove prvky prebarvit) designoveho prvku nikdy nevsiml. Hned cestou z prace jsem se musel podivat na sve auto, zda to tam take mam. A "nastesti" (take planuju chrom zacernit) to u GJ delane jinak a neni to tam. Ale po ceste jsem potkal CX-5 a ta to ma take... rozebrat ten kryt světla, aby se mohla polepit ta malá chromová část co je pod tím krytem ...
vidíte chlapci to je výhoda nás co budou mít verzi ,, jen " Emotion !...tam jsou světla obyč a není co demontovat...nic nemontuj já mít Revolution tak jezdím v bačkorech a v rukavičkách !....a hlavně ty světla LED máte i tak nádherný !!!@vladas75 Protože si chci auto sladit tak jak se mě to líbí. To je celé. Ale jelikož je to problém (s tím světlem) a mohla by se objevit nějaká krpa díky tomu, tak na to kašlu a nebudu to řešit. Spokojený jsem i tak. Nic jiného v tom prostě není
Tak si toho kojence užívej a žádné poporodní komplikace4 stupeň??kdyby 6 ale 4??Dnes, po 3 mesačnom tehotenstve pribudla do našej rodinky krásna čierna CX3(4275mm+1250kg). Pôrod prebehol bez ťažkostí a auto sa teší veľkej pozornosti. Papať si zatiaľ pýta primerane, po 50km jazde 6,6 litra. Vonia typicky „novorodenecky“, na ceste je mäkká avšak stabilná. V rukách sa drží príjemne, oči má nádherné a je tak pekne štíhla. Srdiečko jej bije spoľahlivo, no trochu má problém so 4-tým rýchlostným stupňom, niekedy. Hlások má krásny, spievať teda vie poriadne a aj s basovým doprovodom. Už teraz ju milujem a budem sa o ňu s láskou starať. Porobím nejaké tie zábery, dúfam že bez rozmazania (je to ešte dieťa) a hodím na MK.
Všetkým Mazďákom ďakujem za predpôrodné rady a verím, že čím bude staršia, tým viac radosti z nej budeme mať. ĎAKUJEME
Perfektní úvodní slovo Je vidět, že bude mít mazdička perfektní péči. Tak ať slouží a dělá obrovskou radost! MazdarDnes, po 3 mesačnom tehotenstve..........