• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda CX-3 - obecně

většina světlometů se dá rozebrat rozlepením teplem. Jinými slovy bych to nechal dělat jenom někoho, kdo ví jak na to .......

A nějaký tip na někoho, kdo ví jak na to? :)
Jako dokázal bych žít i bez toho, že to polepené nebude, ale jestli je tu nějaká šance, že by to šlo, tak to bude dobrý.

Dotaz - proč rozebírat nové světlo a riskovat další problémy kvůli polepu u kterého mi není jasný důvod ....

@vladas75 Protože si chci auto sladit tak jak se mě to líbí. To je celé. Ale jelikož je to problém (s tím světlem) a mohla by se objevit nějaká krpa díky tomu, tak na to kašlu a nebudu to řešit. Spokojený jsem i tak. Nic jiného v tom prostě není ;)

@vladas75 Protože si chci auto sladit tak jak se mě to líbí. To je celé. Ale jelikož je to problém (s tím světlem) a mohla by se objevit nějaká krpa díky tomu, tak na to kašlu a nebudu to řešit. Spokojený jsem i tak. Nic jiného v tom prostě není ;)

já bych se na to u nového auta vykvajznul, i když chápu že ho chceš mít podle sebe :) Světla jsem rozlepoval jednou ovůli čištění čoček a byl to dost porod...

@Vitus Jo jo, kašlu na to. Nebudu si zadělávat na případný problém, kdyby se něco "pokakalo". Takže to nechám tak. Jistota je jistota :).

.. rozebrat ten kryt světla, aby se mohla polepit ta malá chromová část co je pod tím krytem ...
Teda musim rict, ze jsem si tohoto pekneho (samozrejme ne v okamziku, kdy je zadouci chromove prvky prebarvit) designoveho prvku nikdy nevsiml. Hned cestou z prace jsem se musel podivat na sve auto, zda to tam take mam. A "nastesti" (take planuju chrom zacernit) to u GJ delane jinak a neni to tam. Ale po ceste jsem potkal CX-5 a ta to ma take.

vidíte chlapci to je výhoda nás co budou mít verzi ,, jen " Emotion !...tam jsou světla obyč a není co demontovat...nic nemontuj já mít Revolution tak jezdím v bačkorech a v rukavičkách !....a hlavně ty světla LED máte i tak nádherný !!!

Poslední úprava:
Ja si myslím, že ten prechod z masky do svetlometov je pekný dizajnový prvok. A len tak mimochodom, budúci týždeň v pondelok alebo v utorok mi dorazí vysnívaná CX3 :)
Áj em chapi náv :D

@TomT - nevšimol som si, že si chrom „obliekol“ do čiernej. Kombinácia čiernej a bielej je legendárne krásna, avšak si myslím že sa to bude dať urobiť iba ťažko. Už len ten pocit, že rozoberiem krásny svetlomet s rizikom poškodenia tesnosti proti vode a prachu...?! Učite sa to urobiť dá, no ja osobne by som sa na takýto zásah neodhodlal. Včera som sa bol informovať ohľadom polepov na karosériu a aspoň viem, na základe tvojej fotky, že ten chróm si nedám do červena ako som pôvodne chcel. Moja bude čierna a rád by som si ju vyladil do čierno-červenej :cool: Čo sa polepov týka, tak za celý predok do priehľadnej ochrannej dajú za 400€ a fóliu na zadné a 5. dvere za 100€.

Dnes, po 3 mesačnom tehotenstve pribudla do našej rodinky krásna čierna CX3(4275mm+1250kg). Pôrod prebehol bez ťažkostí a auto sa teší veľkej pozornosti. Papať si zatiaľ pýta primerane, po 50km jazde 6,6 litra. Vonia typicky „novorodenecky“, na ceste je mäkká avšak stabilná. V rukách sa drží príjemne, oči má nádherné a je tak pekne štíhla. Srdiečko jej bije spoľahlivo, no trochu má problém so 4-tým rýchlostným stupňom, niekedy. Hlások má krásny, spievať teda vie poriadne a aj s basovým doprovodom. Už teraz ju milujem a budem sa o ňu s láskou starať. Porobím nejaké tie zábery, dúfam že bez rozmazania (je to ešte dieťa) a hodím na MK.

Všetkým Mazďákom ďakujem za predpôrodné rady a verím, že čím bude staršia, tým viac radosti z nej budeme mať. ĎAKUJEME ;)

Dnes, po 3 mesačnom tehotenstve pribudla do našej rodinky krásna čierna CX3(4275mm+1250kg). Pôrod prebehol bez ťažkostí a auto sa teší veľkej pozornosti. Papať si zatiaľ pýta primerane, po 50km jazde 6,6 litra. Vonia typicky „novorodenecky“, na ceste je mäkká avšak stabilná. V rukách sa drží príjemne, oči má nádherné a je tak pekne štíhla. Srdiečko jej bije spoľahlivo, no trochu má problém so 4-tým rýchlostným stupňom, niekedy. Hlások má krásny, spievať teda vie poriadne a aj s basovým doprovodom. Už teraz ju milujem a budem sa o ňu s láskou starať. Porobím nejaké tie zábery, dúfam že bez rozmazania (je to ešte dieťa) a hodím na MK.

Všetkým Mazďákom ďakujem za predpôrodné rady a verím, že čím bude staršia, tým viac radosti z nej budeme mať. ĎAKUJEME ;)
Tak si toho kojence užívej a žádné poporodní komplikace:)4 stupeň??kdyby 6 ale 4??:eek:

@romin - pri preraďovaní z 3 na 4, berie štvorku niekedy na druhý až tretí pokus. Tak neviem???:confused:
Ale ináč kráska je to! Ďakujem za želanie;)

Gratuluji k novému přirustku do rodiny :). Ať slouží dobře a nezlobí :).

Szopi mne sa horšie radi 6 ka. Dufam že si to časom sadne. Zatial mam len 400km tak uvidim. Pošli fotku ne?!

Mazdar, tak už jsem konečně mezi vámi. Včera jsem přebral vysněnou a čtyři měsíce očekávanou Mazdu CX-3 2,0 GE Attraction 2W G120 Titanium Flash. Ve všem splnila i předčila veškerá očekávání, i díky tomuto foru jsem byl na některé věci připraven, moc díky. U mne řazení v pohodě, při předání jsem byl upozorněn na počáteční tužší řazení, ale po pár "tahách" vše v pohodě. Už jsem něco v životě najel, ale toto si užívám jako malej kluk, ovladatelnost výborná, jen si hrát, zvuk úžasnej, i přesto, že se najíždí první stovky kilometrů, je cítit jak táhne. Muzika výborná, nic nedrnčí, nechrčí. Až najedu další kilometry, poreferuji. Ještě jednou díky za toto forum, velké množství užitečných postřehů a těším se až na sebe na cestách zablikáme. Tak si všichni užívejte svých mazlů a hodně šťastných kilometrů.

@CULT - pozri tému o výbere prevodovky pre CX3, tam píšeme viac. A foto bude, iba čakám na lepšie počasie a hneď idem na to :)
@pedro - gratulujem a želám, aby ťa počúvala aspoň tak, ako manželka :cool:

Back