- 621
tak přesně takto to bude vypadat u nás !...jen barvy budou opačně !Tady má mazda s asijským bratrem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
tak přesně takto to bude vypadat u nás !...jen barvy budou opačně !Tady má mazda s asijským bratrem
Taky sport a Revolution toptak přesně takto to bude vypadat u nás !...jen barvy budou opačně !
super !!!!....nemám ti tam zajet ? hahaTak zítra mám den D . O půl deváté ráno si jedu pro auto . Neuvěřitelně se těším .
haha....Suzuki Swift limited serie Style bílá perleť a Mazda CX-3 Emotion černá metalíza ( objednáno ještě tento rok )...nejsem bohatýr jako ty, ale auta máme relativně stejná ne ?Taky sport a Revolution top
Taková otázka naslepo. Nedostal si dnes náhodou na OMW ve Stodůlkách vizitku za stěrač?Tady má mazda s asijským bratrem
Ty se půjdeš projet já si opět půjdu prohlédnout prospekty....třeba něco přidali do základní výbavy haha...užij si to a večer se pořádně oblékni....první přespaní v novém autě je nutnost.Tak auto už je doma. Zatím najeto jen od dealera směrem domů, takže jen cca. 40km. První pocit....JSEM NADŠENÝ.
Dneska po práci to půjdu projet, tak pak napíši více dojmů.
Paráda, gratulace k novému mazlíkovi. Radost pohledět a číst Ohledně voskování to určitě klapne, už teď se těšímTakže se zkusím obrátit na zdejšího guru co se voskování týká mistra @Natural a snad to klapne.
Tak vítej v rodině klaňáckých CX-trojek.Tak auto už je doma. Zatím najeto jen od dealera směrem domů, takže jen cca. 40km. První pocit....JSEM NADŠENÝ.
Dneska po práci to půjdu projet, tak pak napíši více dojmů.
Tak po práci najeto dalších cca. 100km. Tak dohromady to je už kolem 150. Když to zkusím vzít postupně a sepsat nějaké ty první dojmy tak:
Vzhled:
Tady není o čem, cx3 se mě prostě libí. Na živo je to fakt velice povedené krásné auto. Mám jí v bílé barvě, ale plánuji menší styling určitých částí do černé barvy (polep). Jediná věc, co mě sere je to, že tam jdou hnedka vidět kydance od ptáků a hlavně předek, kde se rozpukly mouchy a jiná havěť. Ale s tím se naučím žít , nechám na předek pak dát nějakou průhlednou ochranou fólii a bude to cajk. Hold daň za světlou barvu
Určitě ale plánuji co nejdřív nechat auto navoskovat. Takže se zkusím obrátit na zdejšího guru co se voskování týká mistra @Natural a snad to klapne.
Interier:
Sedačka u řidiče mě padla jak hrnec na prdel. Paráda. Sedí se mě v tom perfektně, nic netlačí, je příjemně tvrdá,ale zároveň i měkká (zadní sedačka je mnohem víc měkčí a když sem si tam sedl, tak úplně v pohodě. Myslím, že bych tam v klidu vydržel i delší cestu). Mám 180 cm, ale neměl jsem problém se tam krásně vejít a cítit se pohodlně. Takže za mě super. A celkově interiér na mě působí velice dobře. Vše po ruce, tak jak mě to vyhovuje.
Kufr. Jelikož většinu tam budu jezdit sám nebo max s přítelkyní, tak jeho velikost mě naprosto vyhovuje (děti zatím nemáme, takže kočárek a další podivnosti neřeším ).
Řízení:
Po pravdě mám řidičák pár měsíců (od února), takže nejsem žádný matador a můžu jen porovnávat s našim druhým autem (Renault Captur s manuálem). Ohledně řízení, tak volant je tužší v mazdě než v renaultu, ale o to mě to více vyhovuje, že víc to "cítím". A řídí se mě mazda opravdu skvěle a hnedka sem si na vše navykl. Automat je pro mě super. Dle mého řadí super, hladce a čistě. Takže naprostá spokojenost. Celou dnešní projížďku jsem si náležitě užíval a přistihl jsem se, že jedu a tlemím se jak sluníčko. I přítelkyně mě říkala, proč se pořád usmívám . Tak sem jí řekl, že je to z toho pocitu jak to jede a jak se to hezky řídí .
U dealera mě prodavač říkal, že tak do 1000-1500km to mám šetřit a moc to nehonit. Ale prostě sem to nevydržel a jednu chvilku sem tomu dal víc zabrat. Tah to mělo úplně super, a ten zvuk, paráda. Oproti rencku jsou to nebe a dudy. Když se tomu naloží u renaultu, tak je to takový nasraný vysavač. Ale mazda má ten zvuk o dost hutnější a bavilo mě to vytáčet . Ale teď to nebudu trápit, tak počkám až to více zajedu a pak tomu protáhnu pořádně laufy .
Jinak I-stop mě kupodivu zatím vůbec nevadí. Měl sem něco načteno, tak jsem si ho dokázal korigovat brzdou, takže jde jen o zvyk. Zatím ho vypínat nebudu, uvidíme časem. Tempomat a ostatní asistenti co tam jsou jsou taky OK.
Po cestě jsem pak kuknul na spotřebu a málem sem upadl jaký jsem měl šok. Ukazovalo to 6.1l/100km. Nechápu. U renaultu máme najeto cca. 17 tisíc km a průměrná spotřeba je 6.3l/100km. Jestli to u mazdy ještě půjde o něco dolů, tak v japonsku jsou asi kouzelníci .
Zvuk:
Mám tam repráky Bose. Tak mě to nedalo a vyzkoušel jsem i ty . Propojil jsem mobil přes usb kabel, a pustil písničky. Zvuk parádní. Trošku jsem ještě pošteloval ekvalizéry a nastavil tak, jak mě to přišlo nejlepší (jen upozorním, že nejsem žádný audiofil). Co se hlasitosti týká, tak jsem to dal na půlku toho co to jde (víc jsem se bál), a byl to takový rachot, že sousedka otevírala okno a čučela co je to za kravál . A musím říct, že na to jak to bylo na těch 50% hlasitosti, tak je to fakt rachot,ale hlavně nikde nic neškrčí. Pořád ten zvuk byl čistý. Takže tady taky palec nahoru. Pro moje uši, naprostá lambáda . A není nad ten pocit, když jedete v japonském autě a z repráku vám hraje japan rock/metal . (přítelkyně si klepala na čelo a říkala, že sem fakt magor )
Když bych to měl shrnout, tak jsem naprosto spokojený. Zatím jsem neobjevil nic, co by mě vadilo, překáželo nebo něco podobného. Ale uvidíme časem, zda to zůstane vše tak jak má a nebo narazím na nějaké "nedokonalosti". Prozatím však můžu s klidným srdcem říct, že jsem moc moc spokojený a jsem rád, že jsem ve finále pořídil mazdu.
Ohledně fotek. Tak já mám zatím jen jednu fotku narychlo z mobilu. Nafotím to víc až na to křápnu nějaký ten polep.
[/QUOT
náhodou jsem tam byl a vše natočil !...