Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Presne ako @vladas75 , naštartujem a kým otvorím pomalším tempom bránu, tak otáčky klesajú skoro na 1000 a ráno sme tu mali -3. Potom vyparkujem a zavriem bránku a keď sa vrátim k autu, zvyčajne sú otáčky na hodnote cca 600-800 a ja pomaly z kopca začínam jazdu. Takže sa dá povedať, že počkám na mierne zahriatie motora a potom vyrazím.
Čo sa hlučnosti týka, ja osobne nepozorujem žiadne výrazné a trvalé vŕzganie. Teraz, keď teploty klesli a všetko sa zmršťuje, sa objavuje mierne vŕzganie spod prístrojovky pred vodičom, asi vľavo pod volantom. No toto prestane hneď ako sa auto vyhreje, alebo nabehnem na rovnú cestu I.triedy. Totiž z domu máme asi 3,5km úsek cesty tak rozbitý, že tam vŕzga aj svokrov Mercedes. Píšeš, že ti to vŕzga v pravých dverách. Toto možno nebude mať súvis s tvojím problémom, ale môže to niekomu pomôcť. Tiež som pozoroval nejaké zvuky vpravo pri dverách počas jazdy a keď som to sledoval, prišiel som na to, že po tom čo manželka vystúpila z auta zostal pás pretočený a tou plastovou časťou sa dotýkal stĺpika a to spôsobovalo tie zvuky. Postačilo pás pretočiť späť a problém bol fuč
Denní svícení se zapíná automaticky jak se auto rozjede. "Auto" režim funguje sám od sebe podle toho jak je venku (případně jde s tím trošku štelovat v nastavení v infotaimentu). Když je šero, tak se zapnou potkávačky. Ale když auto vyhodnotí, že je prostě dobrá viditelnost, tak ti bude svítit jen denní svícení. (a to žádný ukazatel na palubovce nemá).
Pokud chceš ale svítit potkávačkama, i když je dobrá viditelnost a "auto" režim to sám nezapne, tak si to přepni na páčce kde se ovládají světla.
Já měl ten stejný problém jak ty. Nastartoval sem auto a přítelkyně na mě huláká, že mě nesvítí denní světla. Jsem lítal kolem auta jak blázen, hledal v manuálu...volal do servisu . Prostě se stačí rozjet. Nevím jak moc, ale světla se zapínají automaticky při rozjetí auta. Aspoň teda u mě to tak je . A mám to taky nastavené na "auto".