Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Děti?Prosím tě čím si dokázal tak zahnojit ty dveře![]()
bud v klidu, zrovna jsem u more s rodinou (2 deti...) a auto po 2 dnech fakt mazec. ut ted je tam vsude tolik pisku, ze si po navratu muzu zalozit druhe piskovistenamazat opalovákem![]()
Tak ako všetky ostatné, aj to naše bejby občas „zlobí“. Aby som iba nechválil, dovolím si aj trošku osobnej kritiky.
Trošku mi vadia nasledovné záležitosti:1; nemožnosť nastavovať sklon opierky hlavy na predných sedadlách (trochu mi tlačia hlavu vpred)
2; trošku slabší výkon diaľkových svetiel (dosť skoro sa „strácajú“ v diaľke)
3; použitie manuálneho zapínania osvetlenia batožinového priestoru (privítal by som automat pri otvorení kufra)
4; ovládanie zamykania vozidla (nemá automatické a ani tlačítko vo vnútri, ale iba manuálne a to ešte aj odomykanie. Musím manuálne odomknúť, lebo dvere sa neotvoria ani pri pokuse auto otvoriť kľučkou).
Ináč veľká spokojnosť so všetkým ostatným![]()
Pan Brázdil v Hulíně. http://www.lscmotorsport.cz/sluzby/mereni-vykonuNevím kde to hodit, tak to šupnu sem.
Nevíte kde v okrese Zlín (možná bude vědět @shr3k ), se dá zajet na brzdu a změřit výkon. Já našel přes net jen jednu (steinberger), volal jsem tam, ale pán říkal, že nemají brzdu pro 4WD. Že jedině by se musel odpojit zadní náhon (nějak) a to vůbec nemám šajnu jestli to nějak jde. Tak jestli někdo neví kde by to bylo bez problémů, Nemusí být možná přímo Zlín. Ale přilehlé okolí.