- 694
To znám,z vlastní zkušenosti,lež jako věžV mazdě mi řekli že se to dělat nemusí, ale já budu klidnější kdyby se to udělalo. Díky
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To znám,z vlastní zkušenosti,lež jako věžV mazdě mi řekli že se to dělat nemusí, ale já budu klidnější kdyby se to udělalo. Díky
V Autoefektu ve Zlíně běžně stříkají, ale teď to nemá cenu, chce to počkat až bude sucho.Ahoj, někdo z okolí kroměříže kdo by zvládl nastříkat podvozek a dutiny cx3 nějakou ochranou? V mazdě mi řekli že se to dělat nemusí, ale já budu klidnější kdyby se to udělalo. Díky
Kde jsi kupoval ? Model 17 ? Taky cekam ! Vzal jsem to same jen v cerny !Takže,zatím jsem v očekávání v půli ledna zaplacena záloha na Mazda CX-3 Challenge 2,0G 120k Red Soul ted' to ještě psychycky vydržet duben ,květen, kdy má být dodaná ,tak se nedivte ,když tu mezi vámi budu nasávat informace
Kupoval jsem v Autopalace v Brně a měla by to být taky 2017Kde jsi kupoval ? Model 17 ? Taky cekam ! Vzal jsem to same jen v cerny !
Oka ! Ja Usti n Orlici bez doplnku jen samotnou karu ! Koberce koupim samostatne a vanu do kufru ! Cena super ! Model 17 budes mit stopro !Kupoval jsem v Autopalace v Brně a měla by to být taky 2017
Mam take zrkadlo v mazde a nestoji za veľa za mňa, taká zbytočnosť, ktorá sa vyníma dobre iba v katalógu.Je pravda, ze samostmievacie vnutorne spatne zrkadlo nie je ani v najvyssej vybave?
Jak se to vezme. Ja standardne jezdim v Mazde, kde to mam. A samozrejme to vubec neberu na zretel, ze to neco dela. Vcera vecer jsem jel domu Octavkou, co stmivani nema, a porad mi to vadilo. Nikdy jsem se nenaucil prepinat rucne zrcatko, vzdy jsem driv jezdil s dennim modem, protoze v nocnim vubec nic nevidim. Ale kdyz uz vim, jake je to s automatikou, najednou mit o vadi.Mam take zrkadlo v mazde a nestoji za veľa za mňa, taká zbytočnosť, ktorá sa vyníma dobre iba v katalógu.
V druhom aute mame obycajne sklapacie - je to rychlejsie a ucinnejsie riesenie.
Ono je k necemu dobre sedet o neco vys? Je to prave ten duvod, proc si lidi kupujou SUV nebo tyto crossovery?Už se těším, až budu sedět o něco výš
Jojo, u mě to byl jeden z hlavních důvodů, větší rozhled, větší prostor, pohodlí a hlavně mi nebude špatně, když budu jezdit do zatáčekOno je k necemu dobre sedet o neco vys? Je to prave ten duvod, proc si lidi kupujou SUV nebo tyto crossovery?
Muj laicky pohled rika, ze vyssi auto s podobnym podvozkem se v zatacce bude vice nakladet, takze ... by clovekovi naopak mohlo byt vic spatne, ne?... a hlavně mi nebude špatně, když budu jezdit do zatáček
CX3 akosi nie je o vyssom sedeni v porovnani napr. s Mazda2 v ktorom ma svoj pôvod..... Už se těším, až budu sedět o něco výš
Možná, že čím výš sedíš, tím míň vnímáš rychlostMuj laicky pohled rika, ze vyssi auto s podobnym podvozkem se v zatacce bude vice nakladet, takze ... by clovekovi naopak mohlo byt vic spatne, ne?