Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To je krasavice ! Ta barva nadhera v cervnu bude take doma jen vybava challenge barva totozna !tak uz je doma holka jedna sikovnaZobrazit přílohu 7820 Zobrazit přílohu 7821
Pocet nevim, to leda @shr3k, kdyby si chtel pohrat s nejakym selectem v DB nad podpisama.Má někdo přehled kolik je CX3 v Mazdaklanu??
No,mi jsme jenom rádi že ji máme.Zase ale mozna to bude tim, jak je to "stary" model, v jake je cenove kategorii a typ vozidla. Novejsi MX-5 asi zrovna mainstreamovejsi nebude .
Nech si red at nas nejezdi tolik v cerny tech red soul je hrozne malo v libereckem kraji budu asi jediny s cernochem ! Vidam jen red white ceramic a jednou blue !Mám objednanou Soul Red ,ale už jsem potkál naživo 3 Jet Black Micy ,tož to možná eště přehodnotím
Čekáme na fotouž jste někdo ty hagusy objednal a namontoval? koncem týdne mi mají dorazit
proč myslíš, že jsou ošklivější? Protože se nelíbí tobě...? Mě se třeba líbí .....Preco si menil disky za skaredsie?