fruscie
nový člen
- 7
Na povodné disky išli zimné gumy, letné som dal na tieto nové.Preco si menil disky za skaredsie?
Ci škaredšie to už je na každého chuti. Vyberal som dosť dlho, aj s pomocou konfigurátora , tieto sa mi páčili najviac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Na povodné disky išli zimné gumy, letné som dal na tieto nové.Preco si menil disky za skaredsie?
Ziadny problémv pohode, robim si srandu
Ahojte,
už rok som šťastný majiteľ CX-3,Revolution top,farba redsoul.
Forum sledujem už dlhšie tak som sa dnes rozhodol zaregistrovať a rozšíriť Vaše rady. Pripajam aj par foto.Zobrazit přílohu 8444 Zobrazit přílohu 8445 Zobrazit přílohu 8447
Jé ty se máš, že už ji máš doma, já čekám už 5. měsíc a furt niiic, závidímTen nový fejsliftový volant je fajný ,celkově mě zatím mazdička baví ,už mám najeto 400 km (od středy )
Taky jsem čekal od půli lednaJé ty se máš, že už ji máš doma, já čekám už 5. měsíc a furt niiic, závidím
Fakt? Tak já čekám už od začátku ledna, tak že bych se příští tyden už taky dočkalaaa, kde jsi objednával?Taky jsem čekal od půli ledna
Tak brzo jaktooJá objednával 7.3.2017 a po včerejším rozhovoru s prodejcem bych mohl být majitelem už 8.6. Jupí už se těším
Mám ji z Autopalace BrnoFakt? Tak já čekám už od začátku ledna, tak že bych se příští tyden už taky dočkalaaa, kde jsi objednával?
Aha A neviděl jsi tam stát i bílou?Mám ji z Autopalace Brno
Já mám hrozne málo informací, mám to jako dárek, takže moje poslední info bylo před 12 dny, že je v TokyuNo super. Já taky z Brna. Jo a loď do Antwerp má připlout 20.5 tak třeba se dočká víc lidi od tud.
Já v rámci překvápka vím prd noJa jsem volal do Brna včera a uz toho věděl dost. Dostal jsem tolik informací ze jsem docela koukal.
No snad vám to rychle uteče a dočkáte seTřeba se tam potkame . To bude překvápko.