fruscie
nový člen
- 7
Na povodné disky išli zimné gumy, letné som dal na tieto nové.Preco si menil disky za skaredsie?![]()
Ci škaredšie to už je na každého chuti. Vyberal som dosť dlho, aj s pomocou konfigurátora , tieto sa mi páčili najviac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Na povodné disky išli zimné gumy, letné som dal na tieto nové.Preco si menil disky za skaredsie?![]()
Ziadny problémv pohode, robim si srandu![]()
Ahojte,
už rok som šťastný majiteľ CX-3,Revolution top,farba redsoul.
Forum sledujem už dlhšie tak som sa dnes rozhodol zaregistrovať a rozšíriť Vaše rady. Pripajam aj par foto.Zobrazit přílohu 8444 Zobrazit přílohu 8445 Zobrazit přílohu 8447
Jé ty se máš, že už ji máš doma, já čekám už 5. měsíc a furt niiic, závidímTen nový fejsliftový volant je fajný ,celkově mě zatím mazdička baví ,už mám najeto 400 km(od středy )
Taky jsem čekal od půli lednaJé ty se máš, že už ji máš doma, já čekám už 5. měsíc a furt niiic, závidím
Fakt? Tak já čekám už od začátku ledna, tak že bych se příští tyden už taky dočkalaaa, kde jsi objednával?Taky jsem čekal od půli ledna![]()
Tak brzo jaktooJá objednával 7.3.2017 a po včerejším rozhovoru s prodejcem bych mohl být majitelem už 8.6. Jupí už se těším![]()
Mám ji z Autopalace BrnoFakt? Tak já čekám už od začátku ledna, tak že bych se příští tyden už taky dočkalaaa, kde jsi objednával?
Aha A neviděl jsi tam stát i bílou?Mám ji z Autopalace Brno![]()
Já mám hrozne málo informací, mám to jako dárek, takže moje poslední info bylo před 12 dny, že je v TokyuNo super. Já taky z Brna. Jo a loď do Antwerp má připlout 20.5 tak třeba se dočká víc lidi od tud.
Já v rámci překvápka vím prd noJa jsem volal do Brna včera a uz toho věděl dost. Dostal jsem tolik informací ze jsem docela koukal.
No snad vám to rychle utečeTřeba se tam potkame. To bude překvápko.