• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda CX-3 - obecně

Nieco podobne sme mali niekedy v Hyundai i30. Ak sa zacalo mlzit okno, pustila sa klima, vzduch sa presmeroval na okno a jemne sa odmlzilo. Vyborna funkcia. Mozno sa u Mazdy jedna o to iste.
Jo to bude to same !

To máš tak , když do mazdičky presedneš z felicie ,tak pocituješ ouplně fšecko :D:D:D
Ma 2017 uz pogumovany nebo plastovy kryt - ochranu na levou nohu ? Nebo budu muset kupovat gumove koberce s tim krytim ? Dik

@sedlyNevím to určitě,ale ve středu jsem byl na zkušební s cx-3 takumi a tá nemá kryt na levou nohu.

Ma 2017 uz pogumovany nebo plastovy kryt - ochranu na levou nohu ? Nebo budu muset kupovat gumove koberce s tim krytim ? Dik
No nemá ,ale nijak zvlášť to nepocituju ;) Těch věcí,co mě na tom autě baví ,je daleko víc ;)

No nemá ,ale nijak zvlášť to nepocituju ;) Těch věcí,co mě na tom autě baví ,je daleko víc ;)
Jasny, ale ja si chci mazanka hyckat a tu levou nohu v kazdym aute davam prave na to kryte misto coz cx trojak nema ! Nebo, ze bych tam dal rohozku ?

Jasny, ale ja si chci mazanka hyckat a tu levou nohu v kazdym aute davam prave na to kryte misto coz cx trojak nema ! Nebo, ze bych tam dal rohozku ?
Objednej si z aliexpresu hlinikove pedaly vcetne podlozky na nohu ;). Stoji to par korun a vypada to uplne neporovnatelne.
(viz např. aliexpress, jak to vypadá se můžeš podívat třeba na moje auto)

Poslední úprava:
Ahoj lidi, tak jsem tu zase a mám dotaz, mám sklopná zrcátka ve výbavě Revolution a můj dotaz zní, proč se nesklápějí po zamknutí vozu? Na 100% to tam je, jednou jsem je sklopil ručně a když jsem pak přišel, odemkl, nastartoval, zase se odklopila a naopak už nic.

Da sa objednat modul z Mazdy, ktory to zabezpeci. Problem je, ze sa potom tato funkcia neda vypnut a napr. v zime mozu zrkadla primrznut.

Nejspis se Ti po nastartovani znovu zrcatka vratila do puvodni polohy kvuli tomu, ze jsi pak prepnul prepinac zpet do stredove polohy po sklopeni. Tudiz po nastartovani se to opet aktivovalo a vratilo zpet.

Back