Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Elektricky sklopná zrcátka snad jsou - na zmáčknutí tlačítka. Automaticky sklopná po zamknutí z výroby zatím žádná mazda neměla - vždy se řešilo modulem.Když jsem to objednával, bylo v seznamu el. sklopná zrcátka a proto nerozumím, proč to tedy nefunguje, to by mne opravdu zajímalo. Tak to vypadá, že si tam budu muset zavolat.
Joystickem na seřizování ne?No jo no, ale jakým tlačítkem.![]()
![]()
![]()
Někdo ti je sklopil manuálně...Normálně jsem odešel od auta a samo se zamklo, pak přijdu a oni jsou sklopená, nerozumím tomu.
Tak jestli máš VIN >300000, tak třeba to tam jde navolit někde v menu. Není v to v návodu?Tak děkuji všem, za váš čas a ochotu.
Důležitých je v tomto případě posledních 6 čísel.jinak VIN je 761.................................