• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda CX-3 - obecně

Když jsem to objednával, bylo v seznamu el. sklopná zrcátka a proto nerozumím, proč to tedy nefunguje, to by mne opravdu zajímalo. Tak to vypadá, že si tam budu muset zavolat.

Když jsem to objednával, bylo v seznamu el. sklopná zrcátka a proto nerozumím, proč to tedy nefunguje, to by mne opravdu zajímalo. Tak to vypadá, že si tam budu muset zavolat.
Elektricky sklopná zrcátka snad jsou - na zmáčknutí tlačítka. Automaticky sklopná po zamknutí z výroby zatím žádná mazda neměla - vždy se řešilo modulem.

Tak CX-3 je konstrukčně starší model...

Já taky psal "zatím žádná mazda neměla" ... stejně tak je má nově CX-5 KF.

Vždyť jsem tu psal, že když jsem v pátek přišel k autu, byla sklopená, ale já je nesklápěl, tak kde je zakopaný pes ? :-/ Normálně jsem odešel od auta a samo se zamklo, pak přijdu a oni jsou sklopená, nerozumím tomu.

V garáži, když tam nemá nikdo krom mě přístup, aha tak to jo no, tak asi duch.

Tak děkuji všem, za váš čas a ochotu.
Tak jestli máš VIN >300000, tak třeba to tam jde navolit někde v menu. Není v to v návodu?
"Mechanismus automatického sklápění* Mechanismus automatického sklápění funguje, když je spínač zapalování přepnut do polohy ACC nebo OFF. Když je spínač automatického sklopení vnějších zpětných zrcátek přepnut do polohy AUTO (neutrální polohy), vnější zrcátka se automaticky sklopí a odklopí, když jsou dveře zamknuty a odemknuty. Také, když je zapnuto zapalování nebo je motor nastartován, vnější zrcátka se odklopí automaticky."
Tak třeba to bude polohou toho joysticku... ;)

Poslední úprava:
Back