- 748
Ten nový fejsliftový volant je fajný ,celkově mě zatím mazdička baví ,už mám najeto 400 km (od středy )
Už ji mám 13 měsíců najeto 15500km a stále se jí nemůžu nabažit.At Ti skvěle slouží jako mě.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ten nový fejsliftový volant je fajný ,celkově mě zatím mazdička baví ,už mám najeto 400 km (od středy )
Zatím je to těžce návykové tolik zbytečně ujetých kilometrů ale každý z nich jsem si skvěle užívalUž ji mám 13 měsíců najeto 15500km a stále se jí nemůžu nabažit.At Ti skvěle slouží jako mě.
Zatím je to těžce návykové tolik zbytečně ujetých kilometrů ale každý z nich jsem si skvěle užíval
Mohu jen potvrdit, já jí mám 14 měsíců a najeto cca 22 000 šťastných kilometrůUž ji mám 13 měsíců najeto 15500km a stále se jí nemůžu nabažit.At Ti skvěle slouží jako mě.
Tak rikas 20 jsou tady kary ? Tak to pripluje i moje kara cx3 cerny challenge ! Dalsi lod nahodou nevis ? Nes to rozhazej to bude taky trvat... hodit to do vosku pak central sklad pak primo prodejcum to je tak cerven !No super. Já taky z Brna. Jo a loď do Antwerp má připlout 20.5 tak třeba se dočká víc lidi od tud.
Snad se brzo dočkáš aj tyTak rikas 20 jsou tady kary ? Tak to pripluje i moje kara cx3 cerny challenge ! Dalsi lod nahodou nevis ? Nes to rozhazej to bude taky trvat... hodit to do vosku pak central sklad pak primo prodejcum to je tak cerven !
V cervnu bych ji mel mit ! Vcera v liberci parkoviste u nisy cerna cx3 plus cerveny doplnky ! Tak pul hodky jsme od ni nemohli odtrhnout oci ! Nadhera ! Rodinka unesena ! Tesime seSnad se brzo dočkáš aj ty
V cervnu bych ji mel mit ! Vcera v liberci parkoviste u nisy cerna cx3 plus cerveny doplnky ! Tak pul hodky jsme od ni nemohli odtrhnout oci ! Nadhera ! Rodinka unesena ! Tesime se
Tak to opravdu nevím kdy připluje dalsí loď. Stejně nechápu proč nedělají vosk přímo v Japonsku.Tak rikas 20 jsou tady kary ? Tak to pripluje i moje kara cx3 cerny challenge ! Dalsi lod nahodou nevis ? Nes to rozhazej to bude taky trvat... hodit to do vosku pak central sklad pak primo prodejcum to je tak cerven !
Tak to opravdu nevím kdy připluje dalsí loď. Stejně nechápu proč nedělají vosk přímo v Japonsku.
Mozno, lebo uz aj CX3 dovazaju k nam z tovarne v Mexico....Stejně nechápu proč nedělají vosk přímo v Japonsku.
Mám dotaz u modelu 2017 máš již výškově nastavitelné sedadlo spolujezdce ? DíkysTen nový fejsliftový volant je fajný ,celkově mě zatím mazdička baví ,už mám najeto 400 km (od středy )
JasnééééééééMám dotaz u modelu 2017 máš již výškově nastavitelné sedadlo spolujezdce ? Díkys
jak pocituješ ten G Vectoring control a senzor vlhkosti ?Jasnéééééééé
Novinka ! Taky to moc nechapu ! Zacne mlzit v kabine tak ti to pusti vic do fenuSmarja, co je senzor vlhkosti?