- 245
Už jsi to někde naživo viděl ,Robe ????Německá kvalitka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Už jsi to někde naživo viděl ,Robe ????Německá kvalitka
Na cx3 je tam fšecko za hubičkuNa CX-3 naživo ne. Jinak DRL od nich například super (ještě aby ne za tu price )
JasnéVsiml sis, ze je to v Eurech, jooo?
Si zabilco tohle ZDE ?
Nemyslím že toto si niektorí mazďak dá na auto ...co tohle ZDE ?
Jen je problém v tom, že je to vše stále dost drahé za kus plastu.Na každé auto “sadne”niečo iné..ale to “krídlo” je cez čiaru (myslím) a čo sa bodykitov týka oproti minulému roku ich ponuka stále viac a viac predajcov ...a nie len bodykitov ..stále je viac a viac dielov na cx-3 ..aj zadné svetla čo som vzal pred pol rokom stály okolo 100€ cca ...teraz ich bežne nájdeš za 45€
Keď k tomu pristupuješ ako k kusu plastu ..tak áno ...ja si ten predný deflektor neviem vynachváliť ...bez kamienkov kapota a to mám najazdené skoro 15tis a všetko v zime ...čiže ten kus plastu za 40€ mi zachránil predok autá čo by ma stalo viac ako 40€ ...ja na to pozerám takto ...to je rozdiel medzi “krídlom” a deflektorom ...plast ako plast ..aleJen je problém v tom, že je to vše stále dost drahé za kus plastu.
Jak dalsi? O ATH Hinsberger tu byla na foru zminka uz skoro pred tremi lety .Hm je fajn videt dalsi e-shop kde se da neco koupit na Mazdu ...
Nemluvím o deflektoru na kapotu..... ale o všech částech na to auto.Keď k tomu pristupuješ ako k kusu plastu ..tak áno ...ja si ten predný deflektor neviem vynachváliť ...bez kamienkov kapota a to mám najazdené skoro 15tis a všetko v zime ...čiže ten kus plastu za 40€ mi zachránil predok autá čo by ma stalo viac ako 40€ ...ja na to pozerám takto ...to je rozdiel medzi “krídlom” a deflektorom ...plast ako plast ..ale
Jo , zmínka byla ,ale žádné nové praktické zkušenosti ,nejni nad to to vidět naživo ,třeba jako @TomT black and whiteJak dalsi? O ATH Hinsberger tu byla na foru zminka uz skoro pred tremi lety .
Před třemi lety jsem tady ještě nebylJak dalsi? O ATH Hinsberger tu byla na foru zminka uz skoro pred tremi lety .