- 245
Vím , že nemá ,jen že jeho úpravy jsem viděl na živo a auto s věcma od ath ještě nikde.Mám za to že @TomT na CX 3 nic od ATH Hinsberger nemá,jenom dal odkaz a upozornil že to je bez laku
Poslední úprava:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Vím , že nemá ,jen že jeho úpravy jsem viděl na živo a auto s věcma od ath ještě nikde.Mám za to že @TomT na CX 3 nic od ATH Hinsberger nemá,jenom dal odkaz a upozornil že to je bez laku
Tak to jooVim , že nemá ,jen že jeho upravy jsem viděl na živo
Tak ted jsem zmaten...Ja myslel ze kazde auto co ma z vyroby xenonova svetla ma ostrikovace svetel. CX-3 nema xenony v zadne vybave...?Zatím u žádné
Ok tak jsem se teda kouknul na CX-3 co ma za svetla a vypada to jen na klasicke halogeny anebo plnohodnotne led svetla,cimz teda chapu ze tam neni ostrikovani.Moje chyba,protoze nekoukam na vybaveni jinych modelu nez M3 ...Tak ted jsem zmaten...Ja myslel ze kazde auto co ma z vyroby xenonova svetla ma ostrikovace svetel. CX-3 nema xenony v zadne vybave...?
Ano ! Halogen a led !Ok tak jsem se teda kouknul na CX-3 co ma za svetla a vypada to jen na klasicke halogeny anebo plnohodnotne led svetla,cimz teda chapu ze tam neni ostrikovani.Moje chyba,protoze nekoukam na vybaveni jinych modelu nez M3 ...
Nerozumiem preco maju ostrekovac len halogeny...
Vysvětlení je jednoduché, potkávací režim se vejde světelností pod 2000 lumenů.Ono se to vysvětluje všelijak a slyšel jsem od různých lidí z oboru různé argumenty. Od nesprávného tříštění světelného paprsku xenonových výbojek při špinavých krytech skel až po hranici světelného toku, od které musí mít auta ostřikovače. Někde tady je asi důvod, proč LED světla u Mazdy ostřikovače nemají. @shr3k by to mohl vědět líp.
U Mazdy bude 100% platit i další důvod a tím je úspora na váze. Nádržky pro ostřikovače vyrábíme, celý ten systém, a pokud má auto LED světla, nádržka má objem okolo 2-3 litrů. Pro starší auta s xenony to bylo min. 5 litrů a dělali jsme i větší. Samozřejmě, z hlediska obratu je to pro nás ztráta, protože vyrábíme menší, jednodušší a levnější systémy, než tomu bylo v minulosti.
Přesně tak. Něco málo i zde Ostrekovače xenonovVysvětlení je jednoduché, potkávací režim se vejde světelností pod 2000 lumenů.
Tak zitra jdu na vymenu zrcatka. Celkem to dlouho trvalo....Tak pry je zrcatko nedostupne tak nevim..
Objednano prvni tyden v lednu...takze cca 5 tydnuAko dlho??
No to bohuzel myslim....To snad nemyslis vazne? A chyba je v nesklapani samotneho zrkadla?
Auto nebylo nove, ale predvadeci....a bylo to na domluve...ja jsem s tim souhlasil s tim ze do predavaciho protokulu napsali ze vymenu budou hradit oni...No to ma prekvapujes uz druhy krat... ako Ti teda mohli auto takto odovzdat?
No pokud bych na to neprisel pred predanim tak nevim jak bych to pak resil...jestli by se k tomu postavili celem ale nastesti jsem na to nahodou prisel a pozadal o zkontrolovani...jinak bych mel auto az za 5 tydnu mozna pozdeji protoze jsem ho kupoval pred vanocema...Ale aj tak je to na prd... jednak ako predajca a ako servis predavam auto opravene a este cakat 5 tyzdnov... nemyslitelne