Kenny
výkonný člen KLANu
- 233
Posli mi prosim Ta na seba cislo...Môžeš mi volať prezistil som ti to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Posli mi prosim Ta na seba cislo...Môžeš mi volať prezistil som ti to
Hovoril som o tom facelift z dealerom ..povedal : exteriér žiadna zmena interiér len jemne zmeny + stredová opierka ...Mozno novy facelift z autosalonu v Zeneve 2018
Ahoj ...zatiaľ štádium jednania oni z Mexika posielali do Maďarska tovar Poľska ale do Čiech a Slovenska ešte nie ...zdravím Lazlo,nějaká odpověd na zadní kameru z Mexika?
Stale model 2017 !!!! Tohle je dle meho nazoru takumi vybava !!!Mozno novy facelift z autosalonu v Zeneve 2018
Vždyť tam žádná změna není,to je přesně moje vozitko,loketka taky dodělaná.Stale model 2017 !! Tohle je dle meho nazoru takumi vybava !!
A v vnútornom priestore sa zmenilo osvetlenie ináč nič ...kozmetikaVždyť tam žádná změna není,to je přesně moje vozitko,loketka taky dodělaná.
No jasny ! Vzdyt to pisu, ze to je 17 nikoliv facelift 18 !Vždyť tam žádná změna není,to je přesně moje vozitko,loketka taky dodělaná.
Nezměnilo se nic, to je osvětlení, které se přidává při výstavách, aby bylo v interiéru pěkně vidět...A v vnútornom priestore sa zmenilo osvetlenie ináč nič ...kozmetika
To som nevedel ...to jedine som zaregistroval ináč nič ...sám dealer povedal že okrem opierky žiadna zmenaNezměnilo se nic, to je osvětlení, které se přidává při výstavách, aby bylo v interiéru pěkně vidět...
Cena???Trochu jsem zvětšil zavazadlový prostorZobrazit přílohu 13148
Líbí začínám šetřit