Auto tam opravdu stojí (není to jen lákadlo "Právě si ho odvezli"), a vypadá dobře, jen poškozené kolo a důlek v blatníku. Ale co se skrývá uvnitř těžko říct. Motor jsem běžet neslyšel.Zobrazit přílohu 50257
Uběhl další měsíc a auto tam stále je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Auto tam opravdu stojí (není to jen lákadlo "Právě si ho odvezli"), a vypadá dobře, jen poškozené kolo a důlek v blatníku. Ale co se skrývá uvnitř těžko říct. Motor jsem běžet neslyšel.Zobrazit přílohu 50257
Protože typicky Čech potřebuje ojetinu s nájezdem do 115 tis🤷🏼♂️Uběhl další měsíc a auto tam stále je.![]()
Sakra jsi mě naštval chtěl bych zajet ještě míň ale asi to psychicky nevydrzim. Já taky jezdím jen na 100 oktan se Stage 1.Jo dokáže to překvapit.. Natankoval jsem 100-oktan a s ním je můj rekord 4,5 (necelých 50km trasa). S N95 jsem měl nejmíň asi taky těch 4,8. Ale super je právě to, že i když se jede svižně, tak to nevyleze nějak moc přes 6![]()
Až tak bych to neřešil. Tohle auto není o spotřebě... Většinou jezdím tak za těch 6. Je třeba si tu jízdu i užít, když to tak pěkně jedeSakra jsi mě naštval chtěl bych zajet ještě míň ale asi to psychicky nevydrzim. Já taky jezdím jen na 100 oktan se Stage 1.
Stage 0,5 a Verva 100 dostačujici ! Vždyť to jede a tahá ve všech směrech krásně. Na tohle auto optimum a maximum.Až tak bych to neřešil. Tohle auto není o spotřebě... Většinou jezdím tak za těch 6. Je třeba si tu jízdu i užít, když to tak pěkně jedeMimochodem Stage 1 je ta verze, kdy se musí jezdit jen na 100oktan? Máš nějaké porovnání s tou "klasickou" odemčenou verzí? Stage 0,5 ? To mám teď já, tak si říkám, jestli má význam ještě ta druhá verze
Líbila by se mi možná ještě trošku rychlejší reakce na plyn
![]()
Vyzkousej Stage 1 a budeš mluvit jinak.Stage 0,5 a Verva 100 dostačujici ! Vždyť to jede a tahá ve všech směrech krásně. Na tohle auto optimum a maximum.
Nemuze to byt takovy hop rozdil. Tohle vážně taha jede spodek střed vršek plyn reakce jak kdyby bylo lanko nataženy jak struna proste odezva okamžita.Vyzkousej Stage 1 a budeš mluvit jinak.
No a na Stage 1 je to lepší.Nemuze to byt takovy hop rozdil. Tohle vážně taha jede spodek střed vršek plyn reakce jak kdyby bylo lanko nataženy jak struna proste odezva okamžita.
Mě pomohla výměna autobaterie. A už dva roky mám klid.Tak jsem si dneska užil svou první krizovku s 3jkou. Bylo venku hezký, tak sem si řekl že si umyju auto ručně a nepojedu do myčky. A jak asi tušíte skončilo to úplně vymlacenou a mrtvou baterií. To je to auto vážně tak blbé?? Jak to řešíte vy?