Floyd
výkonný člen KLANu
- 168
Dal jsem like, protože se mi líbí styl odpovědi. A protože vím, že je to sarkasmus.Tomu se říká sarkasmus. Ale hlavně ze mu klikneš “to se mi líbí”![]()
Nicméně za mě je RZ na lepším mistě než dosud.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Dal jsem like, protože se mi líbí styl odpovědi. A protože vím, že je to sarkasmus.Tomu se říká sarkasmus. Ale hlavně ze mu klikneš “to se mi líbí”![]()
s trochou sikovnosti sa da RZ premiestnit aj na sucasnom modely.. https://www.mazdaklan.cz/threads/relokacia-spz.1488/page-2#post-55058Dal jsem like, protože se mi líbí styl odpovědi. A protože vím, že je to sarkasmus.
Nicméně za mě je RZ na lepším mistě než dosud.
Tak ty víš ze je to sarkasmus ale jen tak se ptáš , jak to myslel ... okPromiň, ale myslíš to pozitivně, nebo pejorativně? Nevím, jen se ptám.
Vzhledem k tomu, že se jedná o skoro rok starou "fotomontáž", bych tomu nefandil: Mazda 3 BP 2019Jako hlavní pozitivum nového modelu vidím, že Japonci konečně pochopili, kam patří SPZ.![]()
No necháme se překvapit, každopádně ta RZ uprostřed grilu je docela hnusná a vyloženě tam nepasuje. Přijde mi, že ten gril proti současným M3 je o něco uzší a asi bude problém tam tu značku vůbec napasovat.Vzhledem k tomu, že se jedná o skoro rok starou "fotomontáž", bych tomu nefandil: Mazda 3 BP 2019
U aktuální foto zamaskovaného vozu je RZ přímo uprostřed griluMazda 3 BP 2019