- 2 675
Se divim, ze jsi nenapsal, ze staci jen uzda, sedlo a jedes .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Se divim, ze jsi nenapsal, ze staci jen uzda, sedlo a jedes .
200 koniku a poradny spojler na zadi, ktery narusi tu bocni superjednoduchost a pak mi staci 100 tis motivacni slevy a jdu pro ni.Tak uži k nám do Kladna dorazila japonská kráska M3, kdyby měla hezčí interiér a aspoň 200 koní, tak bych o ní možná uvažoval.
Zobrazit přílohu 21536Zobrazit přílohu 21537Zobrazit přílohu 21538
Presne takhle na me bezprostredne sestricky zapusobily.Dneska jsem si jí v mezičase, než mi prohodí kola, konečně taky vyzkoušel a interiér je podle mě velký skok kupředu. Hodně mě překvapil podvozek a naprosto perfektní řazení i u nezajetého auta. O to větší mi přijde škoda ta motorizace. Přesednout zpět do své trojky bylo jako přesednout do rakety.
Mazda 6 2.5 Skyactiv-G A/T 2018 – výrazné vibrace motoru při jízdě bez zátěžeNevím jak životnost ale mrkni na vlákno o nové šestce - tam se to hodně řeší a mě by to pilo krev.
Nevím jak životnost ale mrkni na vlákno o nové šestce - tam se to hodně řeší a mě by to pilo krev.
Jako vzdy.. Precizni a detailni avsak.. jinym smerem nez ji delaji ostatni.. Auto se opravdu posouva jinam.. Bude to o zvyk, ale jiste je to spravny smer. A az budu chtit udelat sportovni autak zaklad maji skvely.. Staci pridat vykon motor a je to.. Podvozkove to auto v klidu bude stihat(skoda jen, ze v teto generaci se toho jiste nedockame) uz se tesim na novou M6 a pak se v klidu rozhodneme co nas bude vozit dal)Vyborna recenzia M3 2019 AWD