- 2 675
Vcera jsem poprve videl BP v provozu. Ale v te sede tak nevynikne .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Mazda získává na prémiovosti..., ještě nějakej ten rok, a i o řidičích v Mazdách se bude říkat to samé co o těch v BMW.Ja uz aj buchnutu.. :/
Mazda získává na prémiovosti..., ještě nějakej ten rok, a i o řidičích v Mazdách se bude říkat to samé co o těch v BMW.
Co delal system hlidani jizdnich pruhu?Ja uz aj buchnutu.. :/
U interieru Volvo jeste ne, u motoru setri uz davno!Pokud novou Mazdu 3 srovnám s menšími modely od BMW nebo Audi, klidně bych řekl, že už prémiová minimálně po stránce zpracování je. Už jsem si ji také prohlédl a interiér má opravdu nádherný. Rozhodně vypadá luxusněji, než co jsem minulý týden viděl u Audi Q3 s trojnásobnou cenovkou. U Audi si zřejmě myslí, že když do interiéru naplácají co nejvíce digitálních displejů, tak tím zamaskují tu všeobjímající plastovou bídu.
Naopak, Mercedes nebo Volvo jsou přeci jen o kus dál. Tam ještě nezačali šetřit u menších modelů.
Systémy se mohou třeba na hlavu stavět, pokud za volantem sedí kretén.Co delal system hlidani jizdnich pruhu?
Za auto zodpovídá ta věc mezi sedačkou a volantem. Bohužel hodně z těchto "pilotů" si to neuvědomuje a dělá ze shluku různých nedokonalých asistentů autonomní vozidlo 5 třídy.Co delal system hlidani jizdnich pruhu?
No tabulka ... podle hlavicky tabulky porovnavaji s BMW M1 . A nakonec tam maji jen 118i .Super je ta tabulka ve 12:40
Jiz jsem to sem daval "v originale" (viz nize, ci vyse), takze to presunu do toho jednoho tematu.