Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Hergot a ja bych zrovna bral jednobarevny.ale poměr je celkem jasný ve prospěch dvoubarevného loga
V tom pripadě, si vezmu od tebe na srazu jeden párek podložek, ať ti trochu pomůžu z výdajemi z vlastní kapsy.původně jsem chtěl nechat hlasování dva týdny, ale poměr je celkem jasný ve prospěch dvoubarevného loga, tak hlasování možná uzavřeme dříve. Uzávěrka objednávek se v tomto případě nekoná, jelikož musíme odebrat minimálně 25 párů podložek. Takže i kdybychom nesesbírali tolik objednávek, zainvestujeme to ze svého, protože se určitě budou postupně trousit další zájemci....
naopak to teda spíš bude do vyprodání zásob
asi že je modrý web.nebo snad k modrému triku?
No jó, to se musí hlasovat, když něco chcešHergot a ja bych zrovna bral jednobarevny.
@Vitus na zraze by som si zobral jeden pár. Stačí ti dať prachy tam, alebo ich chceš poslať dopredu?
Zahlasovano, ale stejne to bude prd platny. Podridim se vetsine, jak jsem rekl, oboji je pekny.No jó, to se musí hlasovat, když něco chceš
Kdyz se bavime o tom "cokoliv", budou hodinky s vodotryskem?anebo že by to bylo logo MazdaKLANu..... ?
"Vis jake je slunko svina, jake su tam diry, nectes, nevis".@Vitus, čítal, ale evidentne nie s porozumením.
..... bude vodotrysk s hodinkamabudou hodinky s vodotryskem?
oboji je pekny
A sakra, upgrade...... bude vodotrysk s hodinkama
No jo no jo, uz je to lepsi ne?Jaké SÚ tam díry ...Když už.
Už se objednala výroba
Potěšení-Jupíííí,ale jaké?..... bude vodotrysk s hodinkama
pro příznivce bílého potisku připravuju malé potěšení. Coming soon ..........
Už mám objednáno, zaplaceno, teď už se jen těším