- 5 958
To máš aspoň na 3roky dopředu pro nové členy, nebo pro autosalón Mazda?
a to na fotce chybí ta nejdůležitější krabice Tohle jsou jen záda podložek bez nosiče potisku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To máš aspoň na 3roky dopředu pro nové členy, nebo pro autosalón Mazda?
kdy ze predavas prvni varku Robinovi?
Super.zítra na sraze ,-)
Domluvíme v SZ Kdybych tu s každým řešil předání, tak by se nám tu z toho stalo celkem roztahané téma@Natural kdy mas v planu navstevu Vyskova aby jsme se domluvili na predani.
Jasná věc.Domluvíme v SZ
@Vitus: pro příznivce bílého potisku připravuju malé potěšení. Coming soon ..........[/QUOTE napsal:Ja jsem zvědavý na to potěšení.
@Vitus: pro příznivce bílého potisku připravuju malé potěšení. Coming soon ..........
Ja jsem zvědavý na to potěšení.
pěkné podložky, měl bych zájem i o samolepky, poradí mi někdo jak a kde a za kolik je sehnat? jsem tu nováček. děkuju
Jak uz psal @Vitus vse je napsane v prvnim prispevku a ohledne samolepek to je stejne jen je rozdilna cena. Najdi si vlakno kde se resi samolepky.Ahoj trochu se tu rozkoukávám, rád bych si objednal bílo modré podložky a k tomu i samolepky pokud by to bylo možné poslat v jednom balení...