Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jojo nebojí se toho, je potřeba vydělat na hypotéky, ostatně to platí i o náhradních dílech...moc pěkný trika za 1090 Kč
No to ja ano,bych se v tom naparoval i v hospode,před těma Škoda borcama@Machbuster já teda v tom triku do práce chodit nehodlámAle na srazy a podobné události se určitě bude hodit .....
Já bych z praktických důvodů radši aktuální Mazda barvy, tzn. šedá, v kombinacích se světle modrou až azurovou, tmavě modrá...Hlasuji rozhodne pro polo. Bile s modro-cernym logem.
A dostal bys banana do rukyJako bylo by super pak v těch tričkách dojet na nějakej MC sraz ale to se nestane když žádný nemají![]()
Jako pro "odpadlíky" svačina gratis?A dostal bys banana do ruky![]()
Si pisJako pro "odpadlíky" svačina gratis?![]()
Tak to je rozumne....kalkulaci budu mít až koncem příštího týdne, až se můj kontakt vrátí z dovolené. Následující postup bych viděl tak, že nahodím kalkulaci, grafický návrh a necháme nějaký čas, aby mohli všichni zareagovat na nabídku triček, než je definitivně objednáme