Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jojo nebojí se toho, je potřeba vydělat na hypotéky, ostatně to platí i o náhradních dílech...moc pěkný trika za 1090 Kč
No to ja ano,bych se v tom naparoval i v hospode,před těma Škoda borcama@Machbuster já teda v tom triku do práce chodit nehodlám Ale na srazy a podobné události se určitě bude hodit .....
Já bych z praktických důvodů radši aktuální Mazda barvy, tzn. šedá, v kombinacích se světle modrou až azurovou, tmavě modrá...Hlasuji rozhodne pro polo. Bile s modro-cernym logem.
A dostal bys banana do rukyJako bylo by super pak v těch tričkách dojet na nějakej MC sraz ale to se nestane když žádný nemají
Jako pro "odpadlíky" svačina gratis?A dostal bys banana do ruky
Si pis a kdyz budes mit nalepenej mazdaklan tak prej dozivotni zasobu bananu ... ja tam snad zajedu... ale jestli nekdo neco nekdy zorganizuje... ale byla by to dobra diverzantska akceJako pro "odpadlíky" svačina gratis?
Tak to je rozumne ale i tak se fakt tesim ... ja jen jestli jsme neusnuli na vavrinech dikes za info....kalkulaci budu mít až koncem příštího týdne, až se můj kontakt vrátí z dovolené. Následující postup bych viděl tak, že nahodím kalkulaci, grafický návrh a necháme nějaký čas, aby mohli všichni zareagovat na nabídku triček, než je definitivně objednáme
Asi to nevyjde do srazu, co? ((Tak jak @Vitus jsem nedockavy