Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Právě jsem to dneska zkoušel zahřál jsem motor počkal 10 minut ať olej steče a je 3 mm přes.A až se ohřeje bude o 1cm.
Malá oprava, ke dnešku jsem to ze zvědavosti změřil ještě jednou po tisíci a úbytek je úplně minimální. Nakonec něco pod 0,1l, asi chyba měření.Tyo vždyť to je na 15 000 km 3 litry oleje. To mi přijde celkem hukot. Z toho bych měl špatný spaní a dost by mě otravovalo, že to musím hodně často kontrolovat. S mým najezdem, zhruba 20tkm ročně, by to bylo + 4 litry oleje A to by byl přesně důvod, proč bych to chtěl dát prič
Mě 2,5 Mzr spotřebuje zhruba 0,6 litru za +- 12tkm...
Čo tam máš za olej? Ja som urobil rovnakú úpravu a aj tak ho nevidím. Ani ho nevidím tak pekne navzlínanýPotvrdzujem, že navŕtanie mierky funguje. Koečne nemerám olej na 10-krát
Srandičky prdelky.A máš tam olej?
A pak že srandičkySrandičky prdelky....
Ted se jen modli, že sis nezapekl kroužky.Velmi častá závada,olej totiž také chladí a pokud je ho málo,přepaluje se,vytváří karbon a s 20 tisícovými výměnnými lhůtami vytváří živnou půdu pro tuto závadu.Musím si nasypať popol na hlavu aký som blbec .
Začal som opatrne dolievať olej a po 2l som tam tú hladinu prvý raz od kúpi videl krásne a jasne :woot:. Takže som za debila čo si nevie ani skontrolovať olej :banghead:.
Na moju obranu, po kúpe bola mierka vždy od oleja zaprasené ale nikdy na nej tá hladina nebola. Žil som v tom že je to takto správne, hlavne po informáciách, že odčítať hladinu je pri tomto type motora problém :shifty:.
Vyzerá to rovnako ako výššie postol @kiwibibo , takže úprava funguje, len tam musí byť dosť oleja
Mám pocit, že vďaka tým intervalom a kontrole bývalého majiteľa mi odiešiel prvý motor.Ted se jen modli, že sis nezapekl kroužky.Velmi častá závada,olej totiž také chladí a pokud je ho málo,přepaluje se,vytváří karbon a s 20 tisícovými výměnnými lhůtami vytváří živnou půdu pro tuto závadu.
Vytáhneš, utřeš měrku, zasuneš, vytáhneš a je to. Neměl jsem nikdy problém s přečtením.Ktorý inžinier v hirosime vymyslel na GH to odcitavanie oleja? Tam není nič vidieť len je to celé zaprasene od oleja