Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To je dost možné. Chlap má s tímto motorem při najetých 320k ještě i původní DPF a úplně v pohodě 😅Tenhle motor běžně udělá při správné údržbě na jedny vstřiky a jedno turbo půl mega.
Napsal přímo snímač točivého momentu řízení,prý kvůli tomu táhne auto mírně do prava,ale nejde to moc ani poznat,nový by měl stát kolem 7000 a že je to takový až standartní problém u těchto aut. Moc sem o tom nenašel,tak se ptám tady .Asi myslíš snímač uhol natočenia volantu = teda slimák pod volantom, to nie je zložitá vec a ani drahá.
Až by mi bolo divné keby to majitel nevymenil a predával bez závad.
Takže či nebude ten problém hlbší
Pri tom najazde a taznom zariadeni bude spojka na 99 percent pred vymenou napriklad.Zdravím,
mám v merku 2.5i v kombíku. Potřeboval bych od Vás poradit.
Samozřejmě z fotek se to blbě poznává, ale jaký na vás dělá první dojem - tento kus se mi zamlouvá :
Mazda 6 bazar - Auto | Bazoš.cz
Auto - Mazda 6 bazar. Vybírejte z 1 119 inzerátů. Prodej snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.auto.bazos.cz
Co myslíte?
Děkuji za odpovědi
Nechal si ji dovést od známého. V neděli se na ni jedu podívat, tak se uvidí. Prý podvozek je lehce rezavý, ale nic strašného. Až to uvidím na vlastní oči, tak tomu budu věřit. Nicméně dodal, že není funkční keyless u řidiče, což mi až tolik nevadí, jelikož bych ho stejně nevyužíval. Spíš aby nebyl problém někde jinde. Webasto nepoužíval.Ta 2,5 vypadá dobře. Zkontroluj svítivost tech předních světel. Divný, že si pořídil 2,5 litr a za 2 roky dal jen 9tis, ale možné je vše. Tyhle sport verze jsou fakt pěkné.